Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Marijan izbacio Mare iz showa: 'Napravio je to po naređenju one svoje, ljubomorna je na mene'

Foto: RTL
1/9
06.05.2021.
u 10:37

- Nećemo dužiti. Odluku treba donijeti i to će biti, nažalost, Mara - odlučio je Marijan, a izbačena kandidatkinja nije bila šokirana ovim njegovim potezom.

U showu 'Ljubav je na selu' došlo je vrijeme za nova izbacivanja. Po svemu sudeći najstariji farmer Marijan ne dvoumi se previše oko odluke tko je njegova  buduća životna partnerica jer otkako je na farmu stigla njegova djevojka s Tajlanda koju je upoznao preko Facebooka, kandidatkinje Mara i Bahra pale su u drugi plan.

Marijan je u jučerašnjoj emisiji trebao donijeti odluku koja od natjecateljica napušta show. -Bile ste fine, fine kuharice, čistačice, školovane žene koje znaju što rade i što hoće. Nećemo dužiti. Odluku treba donijeti i to će biti, nažalost, Mara - odlučio je Marijan.

Foto: RTL

Mara nije bila šokirana zbog izlaska i rekla je kako je tu odluku donio jer je njegov djevojka s Tajlanda ljubomorna na nju.  -Nisam šokirana zbog izlaska. Marijan je tako odlučio po naređenju one njegove. On je morao mene izbaciti, rekla je da je ljubmorna, priznao mi je to - kazala je Mara.

Foto: RTL

Bahra je pak s druge strane rekla da će se i dalje boriti za Marijana unatoč tome što je on svoju odluku o odabiru životne partnerice, kako se čini, već donio. 

VIDEO Prekinuli Petar Grašo i Danijela Martinović

Komentara 1

Avatar marela
marela
11:10 06.05.2021.

Koja budalastina od serije, ozenjen, a na putovanje mora vodit Bahru. Žena kojoj je stalo do nje same bi produkciju RTL a i tog starca poslala ladno u 3pm i otisla kuci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije