Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stvarno je to rekla?'

Marija Šerifović zabranila da se pjevaju Vannine pjesme. Evo kako je ona reagirala na to

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell, Prva TV screenshot
12.04.2019.
u 10:43

Marija Šerifović kandidatima popularnog glazbenog natjecanja 'Zvezd Granda' zabranila je da tijekom emisija izvode pjesme Ivane Vrdoljak Vanne. Ona je sada i sama reagirala na to.

Ivana Vrdoljak Vanna koja je slavu stekla u kultnoj dance grupi E.T. progovorila je za srpske medije o glazbenoj sceni 90-ih, otkrila je kako je nastao hit ''Tek je 12 sati'', govorila o svojim željama i planovima, a u jednom dijelu dotaknula se i Marije Šerifović.

Naime, bivša eurovizijska pobjednica koja je već nekoliko sezona članica žirija glazbenog natjecanja ''Zvezde Granda'' zabranila je kandidatima da u emisiji izvode Vannine pjesme.

Marija je, naime, kazala kako ni ona sama (a slovi za jednu od najtalentiranijih pjevačica na ovim prostorima) ne bi mogla u emisiji uživo otpjevati njezine pjesme. Nakon što ju je novinar srpskog Kurira upoznao s tom Marijinom izjavom zagrebačka pjevačica ostala je iznenađena. – Zaista je to rekla?! Oh, pa čuti tako nešto od takve pjevačice zaista je kompliment – oduševljeno je izjavila Vanna i dodala da joj je čast kada drugi izvode njezine pjesme te da im ne zamjera pogreške.

– Ako baš i ne zvuči idealno, nema veze, možda je to čak i dobro, jer mladi pjevači mogu napredovati tek kad se suoče s pogreškama. I na kraju, dobro je napraviti otklon od originala, ma kome uopće trebaju kopije? – rekla je Vanna za Kurir.

Za pjesmu ''Tek je 12 sati'' rekla je kako su je 90-ih smatrali prekomercijalnom, ali i preprovokativnom. – Učinilo nam se iz prve da je pjesma zarazna, ali budući da nismo imali previše iskustva, puštali smo je po gradu prijateljima, DJ-jevima i svi su reagirali slično. U početku nam se činila i prekomercijalnom, mislili smo da smo malo pretjerali, ali taj je osjećaj ubrzo nestao. Volim izvoditi tu pjesmu i dan-danas i znam njezin značaj. Danas se sluša jer je iskrena, originalna, direktna u komunikaciji s publikom i na kraju provokativna, iako mnogo manje danas nego tada kad je nastala... – kazala je pjevačica i dodala kako trenutačno radi na novim pjesmama, ali i da joj je na popisu neostvarenih želja koncert u Beogradu.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih.

Komentara 7

KO
Kora
11:26 12.04.2019.

Već sam pomislila da je razlog izvan estetskih okvira, nešto politički, ali ovo je ok, dobra reklama za Vannu.

DO
domagoj1492
11:52 12.04.2019.

Dnevna doza Promocije Srbije na večernjem listu.

Avatar zajutrak
zajutrak
14:58 12.04.2019.

Tko je taj šerif, jel to negdje pjeva ili kaj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije