Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puno emocija

Marija Šerifović opet u Zagrebu: 'Osjećam posebnu povezanost s hrvatskom publikom'

Marija Šerifović
Foto: Davor VišnjićPIXSELL
1/4
21.01.2019.
u 21:29

Nakon rasprodane beogradske Štark Arene te sarajevskog stadiona Koševo, došao je red i na hrvatsku metropolu, a zbog velike potražnje i interesa mnogobrojinih fanova u Hrvatskoj, odluka je pala da se ovog puta koncert održi u dvorani Cibona.

Jedna od najpriznatijih i najcjenjenijih ženskih vokala regije Marija Šerifović, dvije godine nakon što je održala nezaboravni koncert u KD Vatroslav Lisinski ponovno se vraća pred zagrebačku publiku. Nakon rasprodane beogradske Štark Arene te sarajevskog stadiona Koševo, došao je red i na hrvatsku metropolu, a zbog velike potražnje i interesa mnogobrojinih fanova u Hrvatskoj, odluka je pala da se ovog puta koncert održi u dvorani Cibona.

Već punih petnaest godina Marija kontinuirano oduševljava kako svojim vokalom, tako i upečatljivom i snažnom emotivnom interpretacijom. Iza sebe ima pet studijskih albuma te brojne hitove među kojima je publici najbliža  ‘Molitva’, s kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj. Osim nje, i druge pjesme poput ‘Svoja i tvoja’, ‘Sama i nervozna’, ‘Pametna i luda’, ‘Nije ljubav to’ učvrstile su Marijinu poziciju u samom vrhu regionalne pop scene. To potvrđuje i veliki broj raprodanih koncerata - samo u 2018. godini održala je oko 20 velikih koncerata, a koncerti u beogradskoj Areni i na sarajevskom stadionu Koševo, predstavljaju krunu njezinog dosadašnjeg rada.

 

"Presretna sam i uzbuđena što je konačno došao red na držunje sa publikom u Zagrebu. Osjećam posebnu povezanost s hrvatskom publikom i naša ljubav traje još od Eurovizije. Raduje me i što ću provoditi vrijeme tijekom priprema za koncert u Zagrebu koji mi je jedan od omiljenih gradova u regiji. Publici mogu obećati puno emocija i  dat ću sve od sebe da ni oni, a ni ja - ne zaboravimo tu noć!" - kaže Marija.

Marija sama ističe kako je talent naslijedila od majke Verice, jedne od najvećih pjevačica narodne glazbe, a djed i baka, koji su pjevali starogradske pjesme, nisu ništa manje utjecali na njezin današnji uspjeh.

Veliku popularnost u cijeloj regiji, osim moćnih vokalnih sposobnosti, priskrbili su joj i direktan stav i status beskompromisne osobe. Marijin koncert u Lisinskom se i dan danas pamti po emotivnim reakcijama publike i njezinom strašću te izuzetnim glazbenim talentom. Stoga ne sumnjamo da će nam koncert u Ciboni s još većem produkcijskim sadržajem pružiti pravi glazbeni i vizualni spektakl!

Ključne riječi

Komentara 6

LE
lena5
23:14 21.01.2019.

Moze li mi itko rec, je li ovo musko ili zensko?

GA
GASTARBAJTER
00:27 22.01.2019.

Dobro dosla u Zagreb!

JO
jovanovic
22:14 21.01.2019.

neka te dole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije