Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI NOVOGODIŠNJEG NASTUPA

Mariah za propust optužuje produkciju, oni tvrde da se ponašala poput dive

Mariah Carey
Foto: Reuters
1/4
02.01.2017.
u 17:53

Mariah je na Twitteru komentirala "s*** se događaju", no njena predstavnica Nicole Perna rekla je kako su tijekom probe produkcijsku kuću Dick Clarke upozoravali da slušalica u Mariahinim ušima ne radi, pa da stoga ne može čuti glazbu.

Produkcijska kompanija koja je organizirala koncert Mariah Carey na Times Squareu u New Yorku odbacila je optužbe pop dive kako su joj najmerno sabotirali nastup. Podsjetimo; Mariah je nastupila pred milijun ljudi u sklopu novogodišnjeg programa, no dok je pjevala pjesme "Emotions" i "We Belong Together", otkriveno je da pjeva na playback, budući da je počela pjevati krivi tekst.

Mariah je na Twitteru komentirala "s*** se događaju", no njena predstavnica Nicole Perna rekla je kako su tijekom probe produkcijsku kuću Dick Clarke upozoravali da slušalica u Mariahinim ušima ne radi, pa da stoga ne može čuti glazbu.

Nije održala tonsku probu

- Umjesto da to poprave rekli su da svejedno nastupi - kazala je Perna, a iz Dick Clarkea su njene optužbe nazvali apsurdnima.

- Nevjerojatno je tvrditi da kuća poput naše koja je organizirala najveće glazbene događaje poput dodjele Billboardovih nagrada može kompromitirati svoj ugled takvim stvarima - kazali su iz Dick Clarke Productions i dodali kako su svi izvođači održali tonsku probu prije nastupa, a jedino je Mariah poslala nekog da to napravi umjesto nje, te se ponašala poput prave dive

 

>>Mariah Carey nogirao je bogati zaručnik, razlog prekida joj se nije svidio

Ključne riječi

Komentara 1

BE
beitsche
20:41 02.01.2017.

Strossmajerove stube su istrosene. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije