Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjena j. lo.

Mariah Carey za 'Američki idol' dobit će rekordnih 18 mil. dolara

mariah
Pixsell
24.07.2012.
u 11:09

Christina Aguilera navodno je kao članica žirija treće sezona showa "The Voice" zaradila deset milijuna, dok će Britney Spears za sudjelovanje u "X faktoru" dobiti 16 milijuna dolara

Za svoj angažman kao članica žirija talent showa "Američki idol" Mariah Carey za jednu sezonu zaradit će 18 milijuna dolara i tako postati najplaćenija zvijezda koja je sudjelovala u nekom glazbenom natjecanju. Mariah će u showu zamijeniti Jennifer Lopez koja je u jednoj sezoni zaradila 12 milijuna dolara.

Christina Aguilera navodno je kao članica žirija treće sezona showa "The Voice" zaradila deset milijuna, dok će Britney Spears za sudjelovanje u "X faktoru" dobiti 16 milijuna dolara.

Šuškanja da će Carey zamijeniti Lopez u dvanaestoj sezoni "Američkog idola" počela su početkom srpnja, a dobitnica pet Grammyja u ponedjeljak je potvrdila da se pridružuje tročlanom timu.

– Kao pjevačici, skladateljici i producentici bit će mi jako zabavno i na čast pomoći u potrazi za novim talentima – stoji u službenoj izjavi Mariah Carey. Pop diva trenutačno snima novi album, a najavni singl "Triumphant" objavit će početkom svibnja.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
13:46 24.07.2012.

koja perverzija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije