Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utegula se

Mariah Carey pomoću golišavosti pokušava izgledati mlađe

mariah carey
Twitter
04.06.2013.
u 16:44

Pjevačica je nastupala u bijelim vrućim hlačama i topiću iste boje, a isto njega je nosila grudnjak.

Mariah Carey fotografirala se poslije nedjeljnog nastupa na ljetnom festivalu u New Jerseyu pred automobilom svog supruga. Pjevačica je nastupala u bijelim vrućim hlačama i topiću iste boje, a isto njega je nosila grudnjak.

Istaknula je sve na sebi, želeći očito da svi primjete koliko radi na svom tijelu. Istaknula je dekolte, trbuh i noge, a mnogi su komentirali da izgleda kao da ima upola manj godina, ali i imitira kolegicu Nicki Minaj, s kojom se baš i ne voli.

>>Pukla joj haljina i umalo ostala gola usred televizijskog nastupa!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije