Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLE SE TUŽAKATI

Bizarne parnice razmaženih zvijezda

Mariah Carey i bivši zaručnik James Packer
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
02.12.2017.
u 10:34

Mariah carey, Lauryn Hill, Taylor Swift samo su neka od zvučnih imena koja često na sudu istjeruju pravdu koju vole krojiti po svojoj mjeri

Sve češće stižu vijesti o neobičnim životnim navikama i razmaženim potezima Mariah Carey (46), poput onoga kada joj je bivši suprug Nick Cannon morao pjevati njezine pjesme dok je bila u rađaonici. A sada, nakon što ju je bivši zaposlenik prije dva tjedna optužio za seksualno zlostavljanje, stigla je najnovija vijest koja pjevačicu ne predstavlja u pozitivnom svjetlu.

Iako je sudska tužba koju je podnijela protiv bivšeg zaručnika, australskog milijardera Jamesa Packera, riješena u njezinu korist, Mariah je i u tome gubitnica. Očito pogođena prekidom i željevši mu se osvetiti, pjevačica je tražila odštetu od nevjerojatnih 50 milijuna dolara jer je, dok je bila u vezi, zanemarila svoju karijeru i tako propustila zaraditi desetke milijuna dolara. Sud je odredio da dobije “samo” četiri milijuna. Takvih neobičnih tužbi u svijetu slavnih ima napretek. Primjerice, Rihanna je tužila britanski Topshop jer je novlašeteno prodavao majice s njezinim likom te dobila pet milijuna dolara. No, ima i obrnutih primjera. Pjevačicu Lauryn Hill tužila je tvrtka Via Davia Vintage da je ukrala odjeću koju je posudila za turneju 2007. i nikada je nije vratila. Prema sudskoj odluci, morala je platiti 30 posto od vrijednosti skupocjene odjeće. No, pjevačici to nije jedina optužba.

Gitarist iz njezina sastava optužio ju je za psihičko zlostavljanje i tražio od nje 20 tisuća dolara. Kod nas su slučajevi poput Mariah Carey rijetkost. Prije 15-ak godina manekenka Tatjana Mrduljaš je nakon prekida tužila nogometaša Silvija Marića. Željela je 16 milijuna kuna odštete zbog toga što je žrtvovala karijeru manekenke kada je otišla s njim u Englesku. Nagodili su se izvansudski, te joj je, navodno, isplatio 1,5 milijuna kuna. Pjevačica Taylor Swift dala je na sud DJ-a koji ju je prije četiri godine primio za stražnjicu, a sve je zabilježio fotograf. Do danas se ne zna za koliko je porastao bankovni račun pjevačice nakon presude.

Glumica Nicolette Sheridan tužila je tvorca serije “Kućanice” Marka Cherryja zbog vrijeđanja i fizičkog nasilja, no izgubila je parnicu. A to nije bilo sve jer joj se Cherry osvetio izbacujući njezin lik iz serije koja joj je donijela popularnost.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije