Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoje dosta

Mariah Carey ne želi više djece, a njezin bi suprug već na treće

mariah
Pixsell
14.07.2011.
u 12:26

Predložio sam joj da idemo na treće, ali ona me pogledala kao da će me ubiti – rekao je Nick. Kao nagradu što mu je rodila djecu, darovao joj je ogrlicu optočenu ružičastim i bijelim dijamantima.

Dugo je čekala da postane majka, a nakon što je rodila blizance, Mariah Carey odlučna je u tome da ne želi više djece. Svojem suprugu Nicku Cannonu zaprijetila je da joj nikada više ne predloži još djece.

– Ja želim još djece, ali mislim da moja žena ne želi. Predložio sam joj da idemo na treće, ali ona me pogledala kao da će me ubiti – rekao je Nick gostujući u TV-showu “Extra”. Kao nagradu što mu je rodila djecu, svojoj slavnoj ženi darovao je ogrlicu optočenu ružičastim i bijelim dijamantima.

– Dijamantima su ispisana imena naših blizanaca, Moroccan i Monroe. Moja supruga ima toliko nakita da moram biti vrlo kreativan kad joj nešto darujem – otkrio je TV-voditelj te dodao da imena koja su dali kćeri i sinu rođenima u travnju posve odgovaraju njihovim karakterima.

– Roc je snažan dečko, već puzi. A Monroe je prava diva – kaže Cannon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije