Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život kao u bajci

Mariah Carey djeci za prvi rođendan kupila ferrari

mariah carey (1)
ABC
12.05.2012.
u 14:52

Pjevačica je svojim blizancima organizirala skupu proslavu rođendana u Parizu na kojoj im je darovala i mini piano, luksuznu kućicu za lutke,...A sa suprugom je obnovila bračni zavjet

Pjevačica Mariah Carey kod svojih blizanaca Moroccana i Monroe  počela je vrlo rano razvijati ukus za skupe stvarčice. Naime, njihov prvi rođendan obitelj je proslavila skupom proslavom u Parizu na kojoj ih je majka obasipala darovima među kojima je bio dječji ferrari u kojem se klinci mogu voziti.

Iako je to bila dječja zabava, pjevačica se uredila kao da ide na crveni tepih, sina je odjenula u malo odijelo s leptir mašnom, a curicu u otmjenu haljinu.
Poklonila im je konja za njihanje, luksuznu kućicu za lutke, mini piano za Monroe jer je već počela pokazivati da je naslijedila majčin sluh,...

Osim ove svečanosti, Mariah (42) i njen suprug  Nick Cannon (31) obnovili su u Parizu i svoje bračne zavjete, a svoju ljubav uskoro će okruniti i poslovnom suradnjom jer najavili su da skupa rade na jednom animiranom projektu koji će njihovoj djeci i dodatno život učiniti bajkom.

Ključne riječi

Komentara 2

GR
grom12356
15:27 12.05.2012.

Što reći na ovakovo ponašanje...i puno novca naškodi i loše djeluje , isto kao da ga i nema...može se rfći :\"zbogom pameti\" , pa nije čudo da rade gluposti

OB
-obrisani-
22:10 14.05.2012.

\"Puno novaca ni ludome nemože pomoći\" - finska narodna poslovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije