Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Mariah Carey bivša menadžerica tužila za seksualno uznemiravanje!

Stella Bulochnikov i Mariah Carey
Foto: Instagram
1/5
17.04.2018.
u 15:10

Stella je bivša stand-up komičarka, a Mariah ju je zaposlila 2013. godine. Osim poslovno, bile su vezane i privatno, te su postale jako dobre prijateljice. Stella je Mariah pomogla i tijekom turbulentnog razdoblja rastave od Jamesa Packera.

Samo nekoliko dana nakon što je medijima priznala kako ima bipolarni poremećaj, Mariah Carey susrela se s novim problemima. Pjevačicu je bivša menadžerica Stella Bulochnikov tužila zbog seksualnog uznemiravanja i kršenja ugovora.

Stella je bivša stand-up komičarka, a Mariah ju je zaposlila 2013. godine. Osim poslovno, bile su vezane i privatno, te su postale jako dobre prijateljice. Stella je Mariah pomogla i tijekom turbulentnog razdoblja rastave od Jamesa Packera. No, izvori su američkim medijima rekli kako se Stella odmah uselila kod Mariah, te da se nije ponašala kao menadžerica.

- Ona je bila više poput TV producentice, a Mariah je slušala sve što je ona govorila. No, shvatila je da joj je Stella napravila više loših stvari u karijeri - kazali su izvori za TMZ.

Zbog toga je i puklo između njih, a Stella je optužila pjevačicu da joj nije do kraja isplatila sve što je ugovoreno, te da se radi o milijunskom iznosu. No, bivđa menadžerica pjevačicu je tužila i za seksualno uznemiravanje, jer je, kazala je, Mariah često ispred nje hodala gola.

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rikavac
17:59 17.04.2018.

Ja bi bolio da me Mariah seksualno zlostavlja.

ME
Menjik
15:45 17.04.2018.

a jadna ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije