Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čitali poeziju

Zaljubljeni Mara Bratoš i Nikša Kušelj uživali u vožnji tramvajem

julijus meinl
Foto: PR FOTO
1/12
04.03.2014.
u 11:16

Antonija Blaće vodila je čitanje poezije u tramvaju, projekt brenda Julius Meinl, kojim se poezija želi približiti novim generacijama

Antonija Blaće vodila je čitanje poezije u tramvaju, projekt brenda Julius Meinl, kojim se poezija želi približiti novim generacijama. U tramvaju su se čitali stihovi poznatih hrvatskih pjesnika, a 10 tisuća poruka sa stihovima najboljih domaćih poeta krasili su zagrebačke tramvaje.

Poruke su imali priliku pronaći svi korisnici javnog prijevoza. Poeziju su u tramvaju slušali zaljubljeni Mara Bratoš i Nikša Kušelj, glumice Lana Gojak, Marijana Mikulić, Petra Kurtela te Marija Borić, kao i Nera Stipičević i Ankica Dobrić.

Foto: PR FOTO

>>Kristina Bradač i Antonija Blaće zablistale na plesnom podiju

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
12:36 04.03.2014.

a tko su oni ?

IM
imajeric
12:35 04.03.2014.

Kako su se obukli, vjerojatno su kasnije išli na maškare :) Ona je simpatična, ali našto on liči...auuuuuu...Mare moraš hitno kod okuliste :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije