Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon exita

Manu Chao i njegova La Ventura stižu u Zadar

Manu Chao održao koncert u Zagrebu (1)
Foto: Jurica Galoic
1/5
14.07.2015.
u 12:21

Nakon Exita grupa je produžila za Budimpeštu i Koper odakle će stići u Zadar na Jazine Open Air koji će do temelja protresti u petak 17. srpnja

Manu Chao i njegova La Ventura trijumfalno su protutnjali glavnom pozornicom Exita u subotu 11. srpnja, u večeri u kojoj je  52.000 gostiju oborilo rekord posjećenosti najvećeg festivala naše regije. Dvosatno "zagrijavanje" za Zadar Manu i La Ventura odradili su na Main stageu Exita projurivši kroz najveće hitove karijere kao što su "Clandestino", "Rainin' in Paradize", 'Me Gustas Tu' i mnogi drugi.

Čak niti slomljena noga basista Gambeata nije ih spriječila da isporuče jedan od najboljih nastupa ikad viđenih na glavnoj pozornici. Ritam sekcija u eksplozivnoj koncertnoj mašini funkcionirala je besprijekorno, unatoč nezgodi, što samo potvrđuje njihovu izuzetnu predanost glazbi i sviranju fanovima. Nakon Exita grupa je produžila za Budimpeštu i Koper odakle će stići u Zadar na Jazine Open Air koji će do temelja protresti u petak 17. srpnja.

Kao predgrupa će nastupiti zadarski Sexymotherfuckers koji za sebe kažu da sviraju originalnu dalmatinsku hop cup glazbu. Petnaestak godina članovi benda bili su u alternativnoj glazbi te su odlučili ukomponirati zabavni dalmatinski štih s raznim vrstama žanrova, kao što su etno, hard rock, blues ili pak otočki rock. Sexymotherfuckers do sada su imali niz zapaženih nastupa uz velikane kao što su Primal Scream, Sharlatans, Razorlight, The Toy Dolls, Kamelo Santo, Tito & Tarantula, a na kontu broje dva albuma. Autori su velikog hita "Ajme meni nije mi dobro" iz 2009. godine. 

Poznata je i satnica koncerta. Vrata se otvaraju u 20:00 sati, u 21:00 Sexymotherfuckers stupaju na pozornicu, a Manu Chao i La Ventura na redu su u 22:00 sata. Manua i La Venturu u Zadar dovodi LAA.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 180 kn. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 195 kn.

Službena prodajna mjesta:

Zadar: Petrolove pumpe, Tisak Media Centri, Exclusive Change mjenjačnice

Zagreb: Dirty Old Shop Tratinska 18, Dallas Music Shop Tkalčićeva 7, 

Rockmark Berislavićeva 13, Aquarius Varšavska 13

Split: Dancing Bear CD Shop, Dioklecijanova 6

Rijeka: Dallas Music Shop, Splitska 2a

Šibenik: Dallas Music Shop, Jurja Šižgorića 2

Sva Eventimova prodajna mjesta diljem hrvatske te online na eventim.hr

>>Manu Chao i La ventura u Zadru 17. srpnja

>>Manu Chao - Najbliže što možemo prići Marleyu i Strummeru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije