Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Mangroove ima novu optimističnu pjesmu "Nada"

Foto: Youtube Screenshot
1/4
19.03.2018.
u 19:00

Mangroove u spotu kombiniraju slike seoskog imanja Kezele s krajolicima Engleske i prekrasnog Salisburyja. Sve to pod vodstvom i palicom Sanje Šantak i Davida Peroša Bonnota.

Pjesma ‘Nada’ grupe Mangroove pravo je proljetno buđenje svih osjetila i pogleda prema novim, lijepim stvarima koje se svaki dan događaju oko nas, ali ih možda nismo primijetili zatvoreni u svoje tople stanove zimi i ogrnuti slojevima odjeće. Sve ima svoju ljepotu, a proljeće kao da još dodatno naglašava ‘pogledaj svijet oko sebe, okreni se,  zastani, nađi vremena -  jednostavno probudi se’.

U svoj svojoj jednostavnosti zapravo je mala oda životu.

"Novi singl je moja mantra. Kao neurotični pesimist često zapadam u melankoliju pa se vadim glazbom, kao i svaka pjesma koju napišem ona je priča, a ovaj put htjela sam si ispričati nešto pozitivno, htjela sam se podsjetiti da su svuda oko mene prekrasne stvari. Nada je ono pernato biće - reče Emily Dickinson - i to mi se urezalo u pamćenje. Ta ptica koja odleti, ali vrati se, meka, topla, lepršava", kaže Željka Veverec. 

Mangroove u spotu kombiniraju slike seoskog imanja Kezele s krajolicima Engleske i prekrasnog Salisburyja. Sve to pod vodstvom i palicom Sanje Šantak i Davida Peroša Bonnota. Sanja i David već su uigrana ekipa i  radili su za Mangroove spotove za ‘Tvoju’ i ‘Ljeto bez nas’.

“Znali smo da će i ovoga puta izvući ono najbolje za pjesmu, uhvatiti atmosferu i dodati priči još jednu dimenziju”, ističe Željka.

A novu pjesmu imate priliku čuti i uživo i to u subotu 31.ožujka kada grupa Mangroove ima intimno druženje u Kulturnom centru Mesnička u Zagrebu. Ulaznice za tu malu proslavu proljeća možete pronaći u sustavu Entrio pa cijeni od 40 kuna, odnosno 60 kuna na dan događanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije