Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tamo će roditi

Manekenki koju su spajali s Rebićem zaručnik nastavlja ugađati: Odveo je u Madrid

Foto: Instagram
1/11
24.07.2020.
u 15:34

Luka je nerijetko je časti skupocjenim poklonima pa su tako srpski mediji pisali kako joj je za Valentinovo poklonio sat od 10.000 eura, tj. 75.000 kuna.

Srpska manekenka Sofija Milošević zaručena je za nogometaša Luku Jovića koji trenutno igra za Real Madrid. Par je prije nekoliko mjeseci obznanio da čeka dijete, a Sofija zadovoljno na društvenim mrežama pokazuje svoj trbuščić.

1/4

Luka za svoju trudnu zaručnicu ne štedi ni novca ni vremena pa je tako uzeo predah od posla i odveo je u Španjolsku, gdje će i roditi. Tamo uživaju na romantičnim večerama, a o svemu su se pohvalili na društvenim mrežama.

Luka je nerijetko je časti skupocjenim poklonima pa su tako srpski mediji pisali kako joj je za Valentinovo poklonio sat od 10.000 eura, tj. 75.000 kuna.

Sofija je htjela isprve roditi u New Yorku, no zbog svega što se trenutno događa, ostat će u Španjolskoj, a pojavile su se i informacije kako će njezin porođaj u privatnoj klinici koštati 25.000 eura. Međutim, manekenka je te navode demantirala.

Podsjetimo, prošlo ljeto lijepu manekenku su spajali s našim reprezentativcem Antom Rebićem, no sreću je ipak pronašla u drugom nogometašu. 

Komentara 2

Avatar Ninja1
Ninja1
17:31 24.07.2020.

Klubovi bi trebali mladim igračima osigurati stručnu edukaciju o financijskoj odgovornosti. Ovu je pregazilo pola srpske reprezentacije, a jedino je Jović bio dovoljno blesav da ju napumpa.

OL
oLo
15:51 24.07.2020.

Ante pametan dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije