Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Manekenka pokazala stan, ali fanove oduševilo njezino golo tijelo

Foto: Profimedia
1/10
29.10.2019.
u 21:09

Uz Emily u sobi je i njezin pas kojeg mnogi obožavatelji nisu ni zamijetili. Manekenku je nedavno tužio fotograf Robert O'Neil zbog toga jer je na Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj nosi veliki buket cvijeća koji joj pokriva lice.

Manekenka Emily Ratajkowski mami uzdahe svakom svojom novom objavom na društvenim mrežama, a lijepa 30 godišnjakinja je odlučila počastiti fanove još jednom fotografijom na kojoj pozira gola.

- Jutra kod kuće - napisala je uz fotografiju na kjoj potupuno gola sjedi na kauču. U dnevnom boravku ima mnogo umjetničkih djela, no ne vidi se televizor ni knjige.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Uz Emily u sobi je i njezin pas kojeg mnogi obožavatelji nisu ni zamijetili. Manekenku je nedavno tužio fotograf Robert O'Neil jer je na Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj nosi veliki buket cvijeća koji joj pokriva lice. O'Neill tvrdi da je time prekršila autorsko pravo, zato što je on autor fotografije, a nije ga tražila dozvolu.

O'Neill od Emily traži čak 150 tisuća dolara (oko milijun kuna), te sav profit koji je zaradila od njegovog rada. Podsjetimo, Emily Ratajkowski na Instagramu prati 24.4 milijuna ljudi.  Inače, isti je fotograf nedavno tužio i manekenku Gigi Hadid, koja je objavila fotografiju svog dečka Zayna Malicka, kojeg je također snimio O'Neill. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
10:48 30.10.2019.

Naša Nives je ljepša. Ova ima guzicu samo kost...🥴🥴🥴

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije