Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretna je

Manekenka Kristina Šalinović podijelila sretnu vijest: Još uvijek ne mogu vjerovati

Foto: Instagram
1/7
03.03.2021.
u 12:45

Bivša manekenka već duže vrijeme živi u Italiji gdje se i zaljubila u tattoo majstora Enrica Miglioratija.

Bivša manekenka Kristina Šalinović podijelila je sa svima sretnu vijest da se zaručila za tattoo majstora Enrica Miglioratija. 

- Prošlo je mjesec dana otkako se to dogodilo, ali još uvijek ne mogu vjerovati - napisala je 31-godišnja Kristina na Instagramu i objavila fotografiju zaručničkog prstena. Otkrila je da su zaruke pale prije mjesec dana, a njezini prijatelji i obožavatelji čestitali su joj na zarukama. Kristina već nekoliko godina živi u Milanu i s Enricom se upoznala u njegovom tattoo studiju i o svojoj vezi ne priča puno u javnosti. 

Foto: reuters

- Ne dijelim toliko našu priču .. samo kad je naša godišnjica ili rođendan. U posljednjih 6 godina prošli smo kroz sve .. a u posljednje vrijeme zaglavili smo u kući zajedno tri mjeseca .. i postoji nova izreka - par koji se nije rastao tijekom karantene ostaje zajedno cijeli život !! (Ili nešto slično .. 🤣) I istina je, povezali smo se na novoj razini i otkrili smo više jedno o drugome. I nakon svih ovih sranja u kojima smo bili i kroz koja prolazimo i kroz koja ćemo prolaziti ja i dalje želim kroz to prolaziti s njim. Napokon shvaćam tu duboku i smislenu ljubav ... Čistom i pravom ljubavlju u svom životu možete SVE ostvariti - napisala je Kristina ovo ljeto na svom Instagramu i podijelila zajedničku fotografiju s Enricom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije