Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivan obrat

Manekenka koja je optužila nogometaša za silovanje sada je optužena za iznudu

Neymar
Foto: Instagram
1/4
11.09.2019.
u 16:59

Prema policijskom izvješću, Najla je Neymara upoznala putem Instagrama gdje joj je on predložio da se nađu u hotelu u Parizu.

Nogometnu zvijezdu Neymara oslobodili su optužbi koje je brazilska manekenka Najila Trindade podignula protiv njega, prenosi BBC.

Manekenka je tvrdila da ju je Neymar prisilio na spolni odnos 15. svibnja u jednom hotelu u Parizu. Dokaza o silovanju nije bilo dovoljno. Brazilska policija, naime, sada je podigla optužnicu protiv Najle Trindade zbog pokušaja iznude novca od nogometaša PSG-a.

– Nakon razmatranja materijala kriminalističkog istraživanja, vlast se odlučila i za podizanje optužnice protiv N. za klevetu i iznudu – objavili su.

Foto: NACHO DOCE/REUTERS/PIXSELL

Prema policijskom izvješću, Najla je Neymara upoznala putem Instagrama gdje joj je on predložio da se nađu u hotelu u Parizu. Platio joj je zrakoplovnu kartu iz Brazila za Francusku i rezervirao sobu u luksuznom hotelu Sofitel Paris Arc de Triomphe. Navodi da je 15. svibnja on "očito bio pijan" kada je došao u sobu. - Nakon razgovora i zagrljaja Neymar je u jednom trenutku postao agresivan te je bez pristanka djevojke sudjelovao u seksualnom činu -  navodi se u policijskom izvješću.

- Vratila se u Brazil dva dana kasnije, a da nije izvijestila francusku policiju o navodnom incidentu, jer je "emocionalno uzdrmana i strahovala je prijaviti nasilje u drugoj zemlji" - nastavlja se u izvješću.

Otac nogometaša, Neymar dos Santos, izjavio je tada da je "jasno da je to bila zamka".

- Ako moramo pokazati Neymarove poruke koje je izmjenjivao putem WhatsAppa s dotičnom djevojkom, spremni smo to i učiniti - kazao je Neymarov otac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije