Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca od 5 mj. do 22 god.

Mama 16-ero djece: Naravno da imam vremena i za sebe, samo zatvorim vrata!

Instagram/notenoughnelsons
05.01.2021.
u 22:00

Svako od 16 djece ima vlastitu sobu i to uređenu tako da 'paše njihovim različitim osobnostima', a najmlađi sin Ledger ima igraonicu - jaslice i vlastitu malenu kupaonicu u kojoj ga mama kupa

Tiffany i Benji Nelson roditelji su djece u dobi od pet mjeseci do 22 godine - njih 16, a nedavno su na svom YouTube kanalu 'Not Enough Nelsons' pokazali kako izgleda dom 18 - člane obitelji.

Ovako izgleda Božićno jutro sa 16 djece:


Obiteljska se vila prostire na tri etaže, sa kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, vrtom, kućnom teretanom, ogromnim walk-in ormarom i kućnim uredom.

Mama Tiffany za The Sun je ispričala da svaki tjedan na ploču napiše novi jelovnik da djeca znaju kakvi će biti obroci, s tim da na popis hrane mogu i sami nešto dodati ako imaju posebne želje.

Obitelj najčešće jede za rotirajućim okruglim stolom, a kad su svi na okupu sjednu za masivni trpezarijski stol za koji svi stanu.

Djeca i roditelji skupa se opuštaju u obiteljskom boravku sa ogromnom sofom, TV-om i klavirom, a namirnice se kupuju jednom tjedno da bi mogle stati u hladnjak i kuhinjske ormare.

Knjiga o tajanstvenoj zbirci Zlate Lubienski o kojoj su se ispredale najfantastičnije priče

1/3

- Takav mi sustav uštedi malo novca i vremena - kaže.

- Imamo veliki hladnjak na koji mama izvjesi naša umjetnička djela, veliki zamrzivač i dvije perilice posuđa koje obje rade non-stop jer u našoj kući ništa dugo ne ostaje čisto - kaže kćerka Nayvee u YouTube videu.

Inače, svako od 16 djece ima vlastitu sobu i to uređenu tako da 'paše njihovim različitim osobnostima', a najmlađi sin Ledger (5 mj.) ima igraonicu - jaslice i vlastitu malenu kupaonicu u kojoj ga Tiffany kupa.

I premda se u većini manjih obitelji roditelji često žale kako 'nemaju vremena za sebe', mama Tiffany kaže da nema takvih problema jer ona i muž u kući imaju i - vlastiti mali apartman.

- Moram imati vrijeme za sebe, samo zatvorim vrata kad želim malo privatnosti - kaže mama Tiffany, koja božićnu kupovinu za obitelj počinje - u srpnju!

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje VIDEO: PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Subota, 2. siječnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
00:01 06.01.2021.

samo radajte, predobra zena . bilo bi nam svima jako dobro da se i nase zene ugledaju na nju

PU
Pulchrum
00:21 06.01.2021.

Zgodna mama. Divni.

AN
Anemija
08:57 06.01.2021.

Divno. Naše Hrvatice trebale bi se ugledati na ovu hrabru ženu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije