Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Malo tko bi je prepoznao! Supruga našeg nogometaša osvanula u vrućem izdanju

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
16.11.2019.
u 17:30

Ivana Vida oduševila je obožavatelje 'vamp' izdanjem, a njezina fotografija oduševila je i Sandru Perković te Antoniju Stupar Jurkin.

Iako je svoj profil na Instagramu zaključala fotografija Ivane Vide oduševila je obožavatelje na Instagramu. Ivana je osvanula na profilu jednog zagrebačkog salona, a mnogi na prvi pogled nisu ni shvatili da je riječ o supruzi našeg nogometaša Domagoja Vide.

Ivana je za promjenu pozirala s kovrčavom kosom i svečanim make up-om i to u pripijenom korzetu koji je dodatno istaknuo njezin dekolte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Ivanino vruće izdanje mnoge je razvedrilo u ove tmurne i kišovite dane. 'Fenomenalna', 'Predivno', komentirali su obožavatelji ispod fotografije koju su 'lajkale' i diskašica Sandra Perković te bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin.

Ivana i Domagoj u braku su od 2017. godine, a zajedno imaju i četverogodišnjeg sinčića Davida. Nedavno su se supružnici pohvalili i novim članom obitelji, malenim psićem pomerancem.  - Novi član obitelji Vida - napisao je Domagoj uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Ivanom i  psićem  kojeg su, sudeći prema fotografiji, nabavili u Osijeku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte i video izjava vatrenih nakon plasmana na Euro

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar lola lola
lola lola
17:57 16.11.2019.

Izgleda kao svaka starleta danas na ovoj fotografiji, ne mozes ih razdvojiti i nicu kao klonovi.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
17:51 16.11.2019.

Plastic fantastic!

SV
stjepan v.
18:44 16.11.2019.

Jadne zene, sto rade sa usnama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije