Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojavila se u javnosti

Malo tko bi ju prepoznao! Ovako danas izgleda bivša cura Vedrana Ćorluke

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
13.11.2019.
u 10:13

Riječka manekenka Vedrana Linardić plijenila je pozornost na večeri koju je priredio istarski „kralj tartufa“ Giancarlo Zigante.

U poznatom restoranu Zigante u Livadama, istarski „kralj tartufa“ Giancarlo Zigante i chef Damir Modrušan sinoć su svečanom večerom još jednom potvrdili titulu najboljih u pripremanju i prezentaciji jela s tartufima, te tako svečano obilježili veliku 20.godišnjicu pronalaska najvećeg ubranog bijelog tartufa i uvrštenja u Guinnessovu knjigu rekorda.

Na večeri je posebnu pozornost plijenila je bivša manekenka s diplomom Učiteljske akademije Vedrana Linardić poznata i po ljubavnoj vezi s Vedranom Ćorlukom. Prohodali su u jesen 2011. godine, a njihova ljubav potrajala je svega tri mjeseca nakon čega su se burno razišli. Prvi put zajedno su snimljeni u šetnji Opatijom gdje je tada Vedran bio na pripremama s reprezentacijom. Vedrana je zablistala u crnoj haljini i mnoge iznenadila svojim otmjenim izdanjem, ali i pojavom s obzirom da ju nemamo priliku često viđati u javnosti.

Foto: Iva Znaor

U slasnim delicijama od tartufa uživali su i druga poznata imena poput Damira Kedže, Davora Garića, Nikoline Tomljanović, Ronalda Brausa i dizajenerice iz Houstona Tanje Medanić. Na večeru je stigao i načelnik općine Oprtalj Aleksandar Krt.

Inače, Millenium, jedan od najvećih bijelih tartufa ikad ubranih, pronađen je 02. studenog 1999. godine u Motovunskoj šumi nedaleko od Livada. Pronašao ga je upravo “kralj tartufa“, Giancarlo Zigante. Tartuf je težio 1,31 kg i uvršten je u Guinnessovu knjigu rekorda.

Istra se time našla na svjetskoj karti ponajboljih tartufarskih regija, a kvaliteta istarskih tartufa postala planetarno poznata. Svečana večera sastojala se od 9 sljedova pomno odabranih jela s tartufima pa su tako brojna poznata lica svoja nepca slastila carpacciom od junećeg bifteka s bijelim tartufom, tartarom od škampa s bijelim tartufom, salatom od hobotnice, brancinom, maslacom od tartufa, panetoneom s tartufom te brojnim drugim delicijama.

Foto: Iva Znaor

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mentat
Mentat
10:30 13.11.2019.

Ono kad te u životu predstavljaju kao bivšu curu vedrana ćorluke...

PJ
pjole
11:31 13.11.2019.

Lijepa žena

DU
Deleted user
13:33 13.11.2019.

cura je pametna, izuzetno lijepa, rijetka iz tog miljea koja ne zaradjuje na ledjima i koljenima ali nasi mediji ju predstavljaju kao bivsu curu odrpanca fudbalera. ajte vi decki pisat o srbiji, niste za bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije