Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALAC

Mali Mostarac Nino Avdić oduševio sve u Supertalentu

Nino Avdić
26.09.2017.
u 10:50

Nino je zadivio publiku i žiri jer zna sve glavne gradove država na svijetu

Nino Avdić, šestogodišnji dječak iz Mostara, mali je genijalac grada s Neretve i zna sve glavne gradove država na svijetu. Svoje znanje pokazao je i u Supertalentu Nove TV, gdje je oduševio žiri i publiku te je sasvim zasluženo prošao u daljnje natjecanje ove vrlo gledane emisije i u BiH.

Njegovi roditelji Šejla i Semir Avdić kažu da je Nino vrlo rano progovorio, a sa samo godinu dana znao je prepoznati sve boje.

– Nino je radoznalo dijete pa smo tako došli i do tih glavnih gradova. Moja sestra ima veliki udio u svemu tome jer provodi dosta vremena s njom, a u svemu im je pomogla i današnja napredna tehnologija. Prvo je počelo sa slikama država, onda je naučio slova i čitati, pa je krenuo s nazivima država i na kraju je naučio glavne gradove. Svaki dan igrao bi se s nekim od nas pitajući koji je glavni grad – kazala je jednom prigodom bh. agencijama Ninina mama Šejla.

Nino je još od malih nogu pokazao zanimanje za nogomet, koji trenira od četvrte godine u Školi futsala Zalik Mostar.

Zanimanje za nogomet pokazao je još od treće godine života, a na njegovu znanju o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu pozavidjeli bi mu i odrasli.

– Voli pričati o nogometu, igračima, klubovima. Mnogo čita o životinjama, dinosaurima, zmijama, kitovima, insektima, ali, naravno, države i gradovi su broj jedan. Mi na Ninu ne gledamo kao na neko čudo, on je jednostavno radoznalo dijete koje želi doznati nešto novo – ističe Šejla Avdić.

Komentara 1

Avatar anticenzura
anticenzura
11:27 26.09.2017.

Mali puca ko iz topa gradove i davi se od smijeha, ima na Youtubu, jos je sa 5 godina sve znao napamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije