Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragocjeni trenuci

Maleni Ivan zasvirao baš kao i svoj slavni otac Ivica Kostelić

ivica kostelić
Foto: Facebook
1/5
03.12.2015.
u 15:58

-Radim na akordima s cool taticom. Lijepo je biti doma. Tražimo dobar zvuk - napisao je Ivica uz fotografiju na kojoj svira s jednogodišnjim Ivanom.

Od kada se vratio iz kanadskog Lake Louisea naš najbolji skijaš Ivica Kostelić vrijeme provodi u krugu obitelji. Idiličnim obiteljskim druženjem sa sinom Ivica se pohvalio na svom Facebook profilu

- Radim na akordima s cool taticom. Lijepo je biti doma. Tražimo dobar zvuk - napisao je Ivica uz fotografiju na kojoj svira s jednogodišnjim Ivanom. 

Svoje strasti proslavljeni skijaš očito je odlučio prenijeti i na svog nasljednika pa mu je nakon skijaške opreme slavni tata nabavio i gitaru.Doduše onu dječju, prikladnu njegovoj dobi. 

Fotka ovog veselog druženja oduševila je obožavatelje obitelji Kostelić. 'Ivica dobro ste usklađeni.Mislim da u ruci drži gitaru, a gleda prema skijama .Dobra kombinacija'- zaključio je jedan od obožavatelja.

Workin' on them chords with daddy cool 󾠖 It's good to be home 󾌵

Posted by Ivica Kostelic on 3. prosinca 2015

>>Najmlađi član obitelji Kostelić uživao na Snježnoj kraljici

>>Ivica Kostelić postao otac dječaka!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:32 03.12.2015.

Maleni Ivan zasvirao bas kao i SVOJ slavni otac Ivica??????????....stvarno angazirajte lektora, ovo vise nije niti smijesno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije