Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila je i video

Malena Hrvatica oduševila slavnu pjevačicu koju prati 69 milijuna ljudi

Foto: Gtres/Pixsell
1/8
14.12.2020.
u 20:17

To nije prvi put da je Shakira pohvalila malenu alteu. Početkom godine već je podijelila kako je oduševljena sedmogodišnjakinjom koja pleše champetu, ples koji je nastao 80-ih godina u Kolumbiji.

Kći Ivana Rakitića, sedmogodišnja Altea oduševila je Shakiru. Naime, Altea se odjenula kao pjevačia Shakira i zaplesala na njezinu pjesmu 'Girl like me', te 'skinula' pjevačičine plesne korake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

 

Ponosna majka Raquel objavila je snimku na svom instagramu, a kasnije ju je na Storyjima podijelila i Shakira. 
To nije prvi put da je Shakira pohvalila malenu Alteu. Početkom godine već je podijelila kako je oduševljena sedmogodišnjakinjom koja pleše champetu, ples koji je nastao 80-ih godina u Kolumbiji. 

Foto: Instagram screenshot

"Altea Rakitić, hrvatsko-andaluzijska djevojka koja pleše champetu" napisala je tada Shakira. 

Inače, Rakitić ima dvije kćeri, Altheu (rođenu 2013.) i Adaru (rođ. 2016.) koje je dobio sa suprugom Raquel Mauri. Vjenčali su se 2013. godine, a upoznali su se dok je on igrao za Sevillu gdje je ona radila kao konobarica.

 

 

 

Komentara 1

Avatar Trpimir
Trpimir
22:01 14.12.2020.

Kojim divnim vrijednostima konobarica uci kcer, koji divni kucni odgoj, plemenito, gospodski, profinjeno... E moj raketa divnu li zenu imas i majku kcerci: kuraba na kvadrat nepismena, neskolovana, neodgojena, vulgarna, kojoj je sav smisao zivota u trosenju tvojih para i dokolici. Jadno djete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije