Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Mala pjevačka nada Eva Pilić i breakdanceri Nexus idu u finale

supertalent
pixsell
13.11.2011.
u 20:31

Dvanaestogodišnja pjevačica iz Uskoplja rasplesala je žiri svojom izvedbom hita Mercy, dok čakovački breakdanceri nisu bili te sreće.

Od deset polufinalista koji su nastupili u drugoj live emisiji treće sezone Supertalenta prolazak u finale s najviše glasova publike osvojili su 12-godišnja Eva Pilić i breakdance klub Nexus. Mala pjevačka zvijezda iz Uskoplja žiri jerasplesala i oduševila svojom izvedbom pjesme Mercy, a za njen nastup svi su imali samo riječi hvale. Na pitanje bi li rađe na Ninin koncert ili u finale, spremno je odgovorila kako bi radije u finale jer za koncert može kupiti kartu.  
Najkritičniji član žiriji sinoć ne po običaju bio  Dubravko Merlić koji je svakog izvođača  počastio ponekom opaskom. Bolje nisu prošli ni čakovečki breakdanceri Nexus čiju je plesnu koreografiju Merlić ocijenio kao nedorečenu. Zamjerku im je našao i Enis, dok je Nina mislila jednako kao i gledatelji koji su Nexus nagradili prolaskom u finale.
Trećeplasirana bila je pjevačica sevdalinki Vedrana Ošap koju je trema spriječila da svojom izvedbom stare pjesme Hanke Paldum 'Ne klepeći nanulama' oduševi žiri.
 Između nje i zaigranih breakdancera žiri se ipak odlučio za mlade plesače.Veliko iznenađenje breakdanceru Leonardu Kusturi priuštila je Nina Badrić pozvavši ga nastupi na njenom zagrebačkom koncertu.Svoje trikove i akrobacije na biciklama BMX sinoć su pokazali i 'Sinovi afsalta'iz Baške vode, no Dubravko im je stisnuo X i nije bio previše impresioniran.
Nina Badrić isto je napravila za gangaša Juru Miloša koji je, misli Nina,  posveo podbacio u polufinalnoj emisiji. NAjveći favoriti Apollo bend majstorski su svirali, pa je i Enis ustao na noge i bodrio ih otpočetka! Nažalost nisu dogurali do finala, ali ih je Nina pozvala na svoj koncert gdje će demonstriratri svoj talent.
Ključne riječi

Komentara 3

DI
DinoB
03:07 14.11.2011.

Slobodno napisite, ne stidite se: veceras je pobjedila i dalje prosla pretalentirana i preslatka Eva Pilic iz BOSNE I HERCEGOVINE. Nije nista lose u tome, vjerujte mi.

SP
splitskaljeta
09:15 14.11.2011.

Da li će hrvatskom estradom ponovo zazvoniti neki dobri glasovi poput glasova Tereze Kesovije i Josipe Lisac?

RH
rhuzjak
10:17 14.11.2011.

nema veze od kud je dijete,bitno je da je malena fenomenalna i da je zavrijedila finale a svi oni koji su protiv nje vjerojatno nisu znali ni sto je banana u njenim godinama a kamoli sto drugo sto nam ona prezentira.BRAVO, Eva najbolja si!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije