Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIM MRVICA

Šibenski pijanist nastupom u Kini ušao u Guinessovu knjigu rekorda

Maksim Mrvica
Foto: Screenshot
1/6
20.02.2018.
u 13:21

Ovaj je show zaista spektakularan s nevjerojatnim specijalnim efektima, a u njemu sudjeluje stotine glazbenika, pjevača i plesača. Bilo je divno biti dio ovog golemog i nezaboravnog događaja - napisao je Maksim na Facebooku.

Šibenski pijanist Maksim Mrvica ušao je u Guinessovu knjigu rekorda, svirajući na proslavi Kineske nove godine, na spektaklu pod nazivom Spring Festival Gala. Maksimov nastup na malim ekranima gledalo je milijardu ljudi.

- Bila mi je čast sudjelovati na Spring Gala Showu i biti jedan od rijetkih internacionalnih umjetnika koji su ikad bili pozvani da nastupe u tom showu. S kineskim pijanistom Muye Wuom odsvirao sam svoj singl "New Silk Road" pred najvećom televizijskom publikom na svijetu koja broji milijardu ljudi.

Ovaj je show zaista spektakularan s nevjerojatnim specijalnim efektima, a u njemu sudjeluje stotine glazbenika, pjevača i plesača. Bilo je divno biti dio ovog golemog i nezaboravnog događaja - napisao je Maksim na Facebooku.

Spring Gala Show tradicionalno se prikazuje na CCTV-u, centralnoj kineskoj televiziji koju gleda brojna publika diljem svijeta. Ovaj spektakl je 2012. ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao televizijski show s najbrojnijom publikom na svijetu.

Mrvica, koji je jako popularan u Aziji, lani je objavio kako ove godine kreće na veliku turneju pod nazivom "Phantasy od the Silk Road 2018.", na kojoj će odraditi 40-ak koncerata.

Komentara 1

JM
ja-ma
15:02 20.02.2018.

A da je skladbu komponirao Tonči Huljić ne biste napisali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije