Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugoočekivani koncert

Maksim Mrvica uskoro ponovo pred zagrebačkom publikom!

Maksim Mrvica
Foto: PR FOTO
1/3
11.01.2016.
u 16:20

Nakon 2012. godine, kada se za njegov koncert tražila ulaznica više, najprodavaniji crossover pijanist na svijetu vraća se u Zagreb

Koncert jednog od najboljih svjetskih pijanista i njegova benda održat će se 16. veljače 2016. s početkom u 20 sati u velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog.

Iznimno popularan u cijelom svijetu, Maksim Mrvica svakim novim koncertom potvrđuje svoj zvjezdani status, a duga stanka koju je imao u Zagrebu najbolja je pozivnica svima onima koji vole glazbu te odlična prilika da među posljednjima prisustvuju završetku velike promotivne turneje njegova novog albuma Croatian Rhapsody koju je do sada vidjelo više od 70.000 ljudi.

Uz neprocjenjivo glazbeno umijeće i ljepotu sviranja, zanimljiva je činjenica da Maksima Mrvicu izvedba Flight of the Bumblebee u kojoj odsvira nevjerojatnih 16 noti u sekundi, uvrštava među najbrže prste svijeta, a cijelu izvedbu odsvira za 56 sekundi, što je najbrže na svijetu odsvirano do sada.

Zahvaljujući svom jedinstvenom glazbenom umijeću Maksim Mrvica je, uz rasprodane koncerte u 2015. godini, postao i ambasador dva svjetski poznata brenda, Yamaha i Staralliance što je samo potvrda njegovih vrijednosti i velikih glazbenih mogućnosti.

>>Maksim Mrvica: VL biografije

>>Maksim Mrvica: Ženska prezaluđenost mnome mi je zabavna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije