Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva promjena

Makeover u 'Životu na vagi': 'Zapušteni' kandidati zablistali u neviđenom izadnju

Foto: RTL
1/5
20.11.2020.
u 07:00

Marica je jedina prokomentirala da je njoj to kazna dok je Vijoleta jedva dočekala sve tretmane

Vijest da ih čeka makeover, kandidati „Života na vagi“ primili su s velikom radošću jer su baš netom prije razgovarali kako se osjećaju pomalo zapušteno.

Marica je jedina prokomentirala da je njoj to kazna dok je Vijoleta jedva dočekala sve tretmane. Matej je otkrio da je odijelo zadnji put odjenuo još u srednjoj školi, ali, za razliku od Marice, on je objeručke prihvatio zadatak i odjeću koja se odavno nije našla u njegovu ormaru. Dok su oni bili na sređivanju, Petra i Zdravka u kući su komentirale zašto one nisu dobili makeover, a i Dodo se požalio da bi volio neku promjenu.

1/5

Sređeni kandidati održali su malu reviju za ostale sudionike i trenere, što je izazvalo pravo oduševljenje. Prvi je na reviju stupio Matej. „Ja ne prepoznajem tog čovjeka. On nije osoba s kojom sam živio 10 tjedana“, komentirao je Dodo, a i sam Matej bio je poprilično iznenađen vlastitim odrazom u ogledalu. „Osjećam se ponosno i sretno. Ovo mi daje motivaciju za dalje“, kazao je Matej.
Još veće oduševljenje izazvala je Marica, koja je obula štikle, a njezinim izgledom bili su svi oduševljeni, čak više od nje same.

„Faca mi je O.K., ali ovo ostalo ne baš. Ne osjećam se ugodno u ovome“, kazala je, nenavikla na takav način odijevanja.
Vijoleta je istinski uživala u performansu, a Edo je zaključio da ona kao da lebdi iznad tla. „Bit ću malo sebičan i reći da sam ponosan na sebe što sam pomogao ovim ljudima da naprave ovakvu transformaciju“, kazao je Edo. No nakon slatkih muka pred kandidatima je novi trening i borba za ostanak. I dok je crvenih petero, Zdravka je jedina plava, ali je trenerica Maja rekla kako je njome iznimno zadovoljna i da joj je pravi gušt s njom raditi.

Foto: RTL/Screenshot

Kandidati se pripremaju i za trčanje na Grawe maratonu, gdje bi trebali otrčati desetinku maratona, a Marica smatra da će Dodo biti najbolji u tome jer već tjednima trči. Poslije treninga Petra i Dominik pričali su o ljubavnim iskustvima pa se Dodo požalio kako nema djevojku te da misli da je to sve zbog njegovog izgleda. Petra je zaključila da joj je najvažnije da ima s nekim zajedničke interese, dok je Dodo rekao da voli odlaske u kino i romantične šetnje pod zvjezdanim nebom.
Voditeljica Sanja posjetila je kandidate i podsjetila ih na Grawe maraton, ali zbog nastale epidemiološke situacije kandidati nisu trčali standardni noćni maraton nego su trčali zasebno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije