Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jeftino i loše'

Majka Jennifer Lawrence nezadovoljna je što joj je kći u vezi s Chrisom Martinom

jennifer lawrence
Foto: Reuters/PIXSELL
20.01.2015.
u 12:15

Karen Lawrence ne sviđa se to što njezina kći izlazi s oženjenim muškarcem i smatra kako ta veza šteti njezinu ugledu

Majka glumice Jennifer Lawrence nije oduševljena vezom svoje kćeri s Chrisom Martinom, bivšim mužem Gwyneth Paltrow od koje se Martin zapravo još nije službeno rastao.

Karen Lawrence ne sviđa se to što njezina kći izlazi s oženjenim muškarcem i smatra da ta veza šteti njezinu ugledu. Kaže da nije odgojila razaračicu obitelji, ali ni ljubavnicu.

Majka poznate oskarovke smatra kako je ta vezi čini "jeftinom". Mislila je da su prekinuli sve dok nije vidjela fotografije para s romantične večere 30. prosinca. Mrzi to što su njih dvoje zajedno i misli da je to grozna ideja. Biti u vezi s oženjenim muškarcem koji ima dvoje djece je loše i stalno govori Jennifer da će ta veza završiti s njezinim suzama.

>> Nisu zajedno, jesu zajedno? Tko tu pije, a tko plaća?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije