Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna omiljene glumice

Majka je na porod išla iz zatvora, iza rešetaka joj bio otac, a u obitelji ima i traženih bjegunaca

Foto: Profimedia
1/6
29.08.2019.
u 07:00

Majka Constance ju je rodila u bolnici, no nakon nekog vremena ipak se morala vratiti u savezni zatvor i odslužiti kaznu do kraja.

Glumica koja se proslavila u seriji 'Tračerica' kao razmažena bogatašica Blair Waldorf, nije imala niti približno sličan život onome koji je glumila u seriji.

Leighton Meester, glumica i pjevačica, ima zanimljivu priču od najmlađih dana. Naime, njezini otac i majka, Doug i Constance, bavili su se mutnim poslovima zbog kojih su naposlijetku i završili u zatvoru. Bili su umiješani u lanac krijumčara droge, koju su prenosili s Jamajke u Sjedinjene Američke Države.

Foto: John Nacion/Press Association/PIXSELL

Osim njih, u cijelu priču bila je umiješana i mamina sestra, Judy. Ona je uspjela pobjeći iz zatvora i tako postala prva žena koja je dospjela na popis 15 najtraženijih osoba.

Majka Constance ju je rodila u bolnici, no nakon nekog vremena ipak se morala vratiti u savezni zatvor i odslužiti kaznu do kraja. Za Leighton su se tada brinuli njezini baka i djed, a prošlost njezinih roditelja nije ju nikada sputavala. Njezini roditelji razveli su se 1992. godine.

Sa 11 godina preselila se u New York City zajedno s majkom gdje je pohađala školu. Kasnije se s 14 godina preselila u Los Angeles i pohađala holivudsku srednju školu i gimnaziju Beverly Hills. Školsko obrazovanje završila je u privatnoj školi.

Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

Otprilike u ovo vrijeme započela karijeru modela za dizajnere poput Ralpha Laurena. Također se pojavila u reklamama za brendove kao što su Clearasil i Tamagotchi.

- Shvatila sam da ne možete nikoga osuđivati – osobito roditelje za ono što su učinili u svojoj prošlosti - izjavila je još prije za US Magazine. 

Godine 2013. zaručila se za glumca Adama Brodyja. Vjenčali su se 2014. godine i godinu poslije dobili kćer, Arlo Day Brody.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije