Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupocjeni predmet

Majica Lady Di prodana za nevjerojatnih 350.000 kn! Pogledajte kako izgleda

Foto: PA/Pixsell
1/9
13.07.2019.
u 20:32

Princeza je svojoj osobnoj trenerici ostavila više stvari, no ovo je prvi koji je prodala na aukciji.

Koliko je popularna bila princeza Diana, govori i interes koji na aukciji izazivaju predmeti vezani uz njezin život.

Jedan od predmeta koji se našao tamo, nije vezan uz kraljevsku obitelj i bogatstvo koje imaju. Naime, radi se o komadu odjeće koji je omiljena princeza voljela nositi.

Sportska majica u kojoj je Diana redovito vježbala, prodana je za 53 532 dolara, što je nešto više od 350 tisuća kuna. Model s logom Virgin Atlantic's Varga Girl prodan je tajnom kupcu, stoga se ne zna tko će kod sebe čuvati vrlo skupocjeni odjevni predmet. Nakon iznenadne smrti koja se dogodila 1997. godine, majica je pripala njezinoj osobnoj trenerici, Jenni Rivett, koja ju je na aukciji i ponudila.

Foto: Screenshot RR Auction

Diana je voljela spomenutu majicu, a Rivett je objasnila da je princeza majicu nosila da bi se riješila fotografa, ali i zbog komentara koje je dobivala zbog odabira odjeće. Majica je, rekla je Rivett, bila poput omiljene "deke"  za Dianu.

"Noseći nešto što nose gotovo svi nije im davala nikakav materijal. Ipak, iako se trudila da ne bude upečatljiva, na kraju je taj komad postao kultni, nešto po čemu je bila prepoznatljiva. Uvijek ju je nosila za vježbanje", ispričala je Rivett koja je sav novac od prodane majice odlučila dati za pomoć djevojkama iz Malavija, kako bi se mogle školovati.

Majica nije jedini predmet koji je Jenna Rivett dobila nakon smrti Diane, ali je prvi koji je završio na aukciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije