Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

Maja Šuput zatražila račun u restoranu, a postupak ugostitelja nemalo ju je iznenadio

Foto: Instagram
1/7
12.07.2019.
u 11:35

Maja Šuput trenutno odmara na Korčuli gdje osim kupanja i sunčanja uživa i u sjajnoj gastronomskoj ponudi.

Maja Šuput trenutačno uživa na našem Jadranu. Predah od radnog ljeta potražila je na Korčuli gdje uživa u kupanju, sunčanju, vožnji gliserom, ali i sjajnoj gastronomskoj ponudi. Iako zbog cijena na obali koje divljaju mnogi izražavaju nezadovoljstvo, Maju je postupak jednog ugostitelja nemalo iznenadio.

Naime, nakon što je zatražila račun, Maji je stigla poruka od osoblja: "Majo!!! Sve je u redu! Uživajte u Korčuli. I dijelite sve pola pola do kraja života", stajalo je u poruci. Maja je bila toliko oduševljena da je poruku odmah podijelila s obožavateljima na svom Insta Storyju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Ono kad tražiš račun i dobiješ poruku da je sve u redu – napisala je Maja koja na Korčuli odmara u društvu supruga Nenada Tatarinova. Prije Korčule supružnici su odmarali u luksuznoj vili u Istri, a Maja je svoje obožavatelje počastila izazovnim izdanjem u bijelom kupaćem kostimu koji je otkrivao previše.

Foto: Instagram Asos

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke

Ključne riječi

Komentara 60

BU
bubacro
11:48 12.07.2019.

ova se non stop odmara ....od cega?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:44 12.07.2019.

Lijepo je kad restoran počasti sirotinju, ovo bi trebalo nagraditi sa Večernjakovom ružom, e da je barem više ovakvih koji prepoznaju kome treba pomoći. Svaka čast dečki.

DU
Deleted user
12:18 12.07.2019.

Znaci restoran nije izdao racun, evo inspektori ne morate se cak ni muciti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije