Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta otkriva

Maja Šuput zagolicala maštu obožavatelja ovom fotografijom

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/6
01.08.2020.
u 13:30

Sa suprugom Nenadom Tatarinovim odmara u Dubrovniku i dok se Maja divila zalasku sunca obožavatelji su se divili njoj.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov obožavaju putovati, a kako su im destinacije izvan Hrvatske sada nedostupne zbog pandemije koronavirusa ovaj bračni par uživa u ljepotama našeg Jadrana. Trenutno su u Dubrovniku odakle je pjevačica poslala razglednicu svojim obožavateljima diveći se zalasku sunca, ali više od lijepog zalaska svima je pažnju privukao Majin outfit. Crna ljetna haljina s otvorom na leđima koji seže do stražnjice zagolicao je maštu njezinih obožavatelja.

Foto: Instagram screenshot

- Pogled je sve - napisala je Maja. Tijekom karantene nije gubila vrijeme jer je poznata kao radoholičarka i kreirala je svoj parfem i kozmetičku liniju, a njezin suprug u tom periodu svladao je nove kulinarske vještine. - Kratili smo vrijeme tako što je moj muž odlučio kuhati i usavršiti se u još jednoj vještini u svom životu. Ujutro je prvo bio dogovor što ćemo danas kuhati za večeru, on je kuhao, a ja sam degustirala. Puno smo radili na parfemu, ja sam radila i na novim pjesmama i zapravo se nisam previše odmarala. Šetala sam se, a mrzim šetnje, ali uglavnom smo muž i ja jeli i uživali u dobrim vinima i ne mogu reći da nam je bilo loše - rekla nam je nedavno u intervju. Priznala je tada da je dobila četiri kilograma, ali nema grižnju savjesti zbog toga.

- Nemam grižnju savjesti prvi put u životu jer nisam išla ni pjevati ni u teretanu i morala sam nešto dobiti. S druge strane hedonist sam i nemam grižnju savjesti zbog dobrih stvari, imam je samo kad napravim nešto, a ispadne loše. Svom sam mužu sad i bolja jer kaže da sam ženstvena s oblinama koje sam poprimila pa tako da – svako zlo za neko dobro - poručila je tada Maja.

VIDEO Neven Ciganović otkriva nam je li zaljubljen u Marka Grubnića

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
14:57 01.08.2020.

Kakvi pobogu obožavatelji? Tko to može obožavati? Dajte , dosadni ste!

DU
Deleted user
19:10 01.08.2020.

ova ko preparirana

DU
Deleted user
16:17 01.08.2020.

Na svu sreću nisam obožavatelj pa me nije zagolicala 🤣🤣🤣.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije