Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE NA SVADBI

Maja Šuput za rođendan od mladenaca dobila tortu s neobičnim motivom

Rođendan Maje Šuput
Foto: Instagram
1/5
22.09.2019.
u 12:00

Mladenci su joj priredili iznenađenje, pa su uzvanici točno u ponoć počeli pjevati "Sretan ti rođendan". Maji je na poklon, uz cvijeće i balone,  stigla i  torta u obliku penisa, a na torti je pisalo "Sretan rođendan Majo".

Maja Šuput jedna je od najtraženijih domaćih pjevačica na svadbama, stoga ne čudi da je i 40. rođendan sinoć proslavila pjevajući mladencima u Sukošanu.

No, mladenci su joj priredili iznenađenje, pa su uzvanici točno u ponoć počeli pjevati "Sretan ti rođendan". Maji je na poklon, uz cvijeće i balone,  stigla i  torta u obliku penisa, a na torti je pisalo "Sretan rođendan Majo".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

-  I dočekali smo moj rođendan. Familija, bend, muž i svirka - napisala je Maja ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:06 22.09.2019.

Mene bi samo interesiralo jel vi sa dotičnom "gospođom" imate marketinški ugovor? Svako malo članci „Maja ovo, Maja ono“, mada ta "gospođa" nema „težinu“ da se o njoj piše! Dovoljno o njoj i njezinim moralnim vrijednostima govori i penis na torti za 40. rođendan…

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
16:02 22.09.2019.

A ja mislio da je torta u obliku knjige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije