Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće fotke

Maja Šuput u vrućem izdanju otkrila previše i poručila: 'Ono kad te mužić opali'

Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
23.05.2019.
u 20:30

Maja Šuput otvorila se sezonu sunčanja, a čini se da joj nije problem pokazati i previše. Svoje pratitelje na Instagramu počastila je fotkom gdje je upravo to slučaj.

Uplovila je u bračne vode, a sada uživa i upija sunce. Pjevačica Maja Šuput uživa na terasi jednog hotela, dok je novopečeni suprug Nenad Tatarinov slika u zadvodljivim pozama.

- Ono kad te mužić opali. Službeno mi počinje mini godišnji zato šaljite samo dobre vibracije - napisala je Šuput-Tatarin ispod fotke gdje uživa na terasi hotela u Rovinju. Doduše, u pozi u kojoj ju je ulovio suprug Nenad možda se vidi malo previše.

- Muž zna dobro opalit, fotka je top - napisali su u komentarima.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad te mužić opali 📸 Sluzbeno mi pocinje mini godisnji ☀️😎 zato saljite samo dobre vibracije 💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

- Nešto ti viri - netko je apelirao.

Podsjetimo, Šuput je u subotu 11. svibnja sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom izmijenila bračne zavjete na imanju na kojem su svoje vjenčanje slavili i Franka Batelić i Vedran Ćorluka. Iako je govorila kako će se udati negdje daleko od svih u inozemstvu, Maja je ipak promijenila mišljenje i priredila svojim uzvanicima pravu feštu. 

Kuma na vjenčanju bila je Lana Gadza Čermak, a među gostima su bili Majin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, frizerka Valentina Čajo, vizažistica Lada Mitrašinović te menadžerica Katarina Kolar.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:58 23.05.2019.

a, dajte, prestanite daviti čitateljstvo ovom.... bolje da ne kažem što. A i ovom liku, inače zgodnom i pristalom muškarcu, bi bilo bolje da je oženio neku normalnu i skromnu curu. I, da.... mlađu od njega.

PR
protin
22:06 23.05.2019.

Plastic

HA
hammer
07:31 24.05.2019.

Seljanka, fuj...Muško sam ali nešto kod nje je odbojno u tri pm, a ovo pućenje usni je idiotizam teški

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije