Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITNO BROJI

Maja Šuput spremna za dolazak bebe, pokazala i ormar s igračkama i odjećom koji čeka sinčića

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/8
05.03.2021.
u 18:01

- Kad pomislim da moram slagati ormare nije mi dobro, ali ovaj sam slagala s najvećim guštom na svijetu, napisala je Maja pokraj fotografije na kojoj se vide igračke, vješalice s kojih visi dječja odjeća te ladice u kojima su poslagane čarape i dekice za sinčića.

Maja Šuput uskoro će roditi svoje prvo dijete, a na Instagramu je pokazala kako je sve spemno za dolazak bebe. Pjevačica je objavila na fotografiju na kojoj pozira pokraj ormara koji je pun igračaka. 

- Kad pomislim da moram slagati ormare nije mi dobro, ali ovaj sam slagala s najvećim guštom na svijetu, napisala je Maja pokraj fotografije na kojoj se vide igračke, vješalice s kojih visi dječja odjeća te ladice u kojima su poslagane čarape i dekice za sinčića. 

Foto: Instagram screenshot

- Kako to sve izgleda slatkoooo! Toliko slatko da ni ne pomišljaš da nešto toliko malo može toliko jako plakati da ga ponekad ne možeš ni smiriti, napisala joj je jedna pratiteljica. 

Podsjetimo, Maja je nedavno za In Magazin govorila o dolasku sina na svijet.

 - Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pištolje, kamione jer toliko ljudi oko mene uvjeravalo me da će to biti mini Maja. Znaš kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: 'Tatina kći, da bar bude curica.' Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš na svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu", kazala je za Šuput, a na upit jesu li se odlučili za ime, stiže zanimljiv odgovor. “Strana imena. To čak i nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira.

Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'“, objasnila je pjevačica. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

AB
abix68
18:57 05.03.2021.

Hoće li biti live porođaj, zna li se šta?

SP
Sparks18
18:34 05.03.2021.

Po vama druge žene koje očekuju bebe nisu vrijedne spomena, važno je spominjati posvuduse koje će odmah zaposliti dadilju jer one su prezauzete drugim obvezama. Nakon rođenja dva puta dnevno izvještaj jeli beba kakala itd.

BO
BoyX
08:15 06.03.2021.

Nametljiva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije