Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
43. rođendan

Maja Šuput slavi od jutra, objavila fotke s vrha zgrade: 'Osjećam se kao da sam na vrhu svijeta'

Foto: Instagram
1/8
22.09.2022.
u 10:08

Ispod objave odmah su se zaredale i čestitke, a priliku da joj čestitaju rođendan nisu propustila ni brojna poznata lica, među kojima su Bojana Gregorić Vejzović, Pedro Soltz, Nataša Janjić Medančić, Ivan Šarić, Paula Sikirić i brojni drugi...

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov danas slavi 43. rođendan pa čestitke na njezinu adresu pristižu od samog jutra. Jedna od najvećih estradnih zabavljačica na ovim prostorima svoj je dan obilježila u velikom stilu i na društvenim mrežama. Naime, Maja je nešto prije 9 sati ujutro na svojim društvenim mrežama objavila dvije slavljeničke fotografije koje su nastale na vrhu zgrade. 

"Danas je moj rođendan i osjećam se kao da sam na vrhu svijeta", napisala je pjevačica u opisu fotografija na kojima pozira besprijekorno dotjerana u bijeloj kratkoj haljini s velikom mašnom na leđima i mnoštvom ružičastih balona u ruci. 

Ispod objave odmah su se zaredale i čestitke, a priliku da joj čestitaju rođendan nisu propustila ni brojna poznata lica, među kojima su Bojana Gregorić Vejzović, Pedro Soltz, Nataša Janjić Medančić, Ivan Šarić, Paula Sikirić i brojni drugi...

"Sretan rođendan kraljice", "Sve najbolje", "Legendo, sretan ti", "Ti si zvijer od žene", samo su neki od komentara ispod objave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maju njezini brojni obožavatelji ponovno mogu gledati na Novoj TV već od ove subote kada starta nova sezona Supertalenta u čijem se žiriju Maja nalazi uz Martinu Tomčić Moskaljov, Davora Bilmana i novog člana Fabijana Medvešeka. Već u prvoj audicijskoj emisiji Maja će se popeti na pozornicu Supertalenta nakon vatrenog nastupa Rachel Belle Barum iz Njemačke i uvjeriti se da rukovanje bičem nije nimalo jednostavno. 

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio 

 

Ključne riječi

Komentara 6

BO
Bojnik
11:23 22.09.2022.

Figura iz horora.

DU
Deleted user
11:10 22.09.2022.

A kaj si to puca u venu?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:29 22.09.2022.

Izgleda ko lutka. Ne na dobar način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije