Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u IZOLACIJI

Maja Šuput se ne boji: 'Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo'

Maja Šuput
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/4
20.03.2020.
u 23:42

Maja je prvo na Instagramu objavila kako se posevetila online učenju talijanskog jezika, a zatim je pokazala kako se suprug Nenad Tatarinov i ona ljube s maskama na licu.

Pjevačica Maja Šuput baš kao i svi glazbenici trenutačno ne nastupa zbog epidemije koronavirusa, a izolaciju je iskoristila kako bi se posvetila obitelji, ali i nekim drugim stvarima. Tako je prvo na Instagramu objavila kako se posevetila online učenju talijanskog jezika, a zatim je pokazala kako se suprug Nenad Tatarinov i ona ljube s maskama na licu.

Maja Šuput
1/11

- Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo. Ljubav u 2020 - napisala je Maja pokraj fotografije. Pratitelji su joj poručili da se čuva, a bilo je i onih koji su se našalili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nista nas ne moze sprijeciti da se ljubimo 😘😘 Ljubav u 2020 👩‍❤️‍👨

A post shared by majasuput (@majasuput) on

-  Od tebe sam očekivao rozu masku sa šljokicama i rogom jednoroga. Molim te da ispraviš tu nepravdu - napisao joj je naš poznati chef Mate Janković.

Maja ipak nije ostala bez angažmana, pa je i dalje gledamo kao voditeljicu showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se nedjeljom emitira na Novoj TV. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar R & I
R & I
00:32 21.03.2020.

Tko je i sto je Maja Šuput da nam puni stanice Večernjeg lista, svaki dan

ZA
zagora
07:37 21.03.2020.

ako sljedimo njene upute atomska bomba nemoze nam nista .boze na sto smo spali nista interesantnog za procitat na portalima! severina,jelena veljaca,nives celzius,vlatka pokos ove doticne uvjek sve znaju ,jedino sto znaju je pokazati golo tjelo (grudi,noge,guzu) navali narode samo dam da prodam!

BR
BraniteljJakob
03:00 21.03.2020.

Nesto nije u redu s tom malom. Koliko joj je godina? Ponasa se ko curica od 12 godina ... da joj muz nije slucajno pedofil?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije