Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 15,20 godina

Maja Šuput prisjetila se početka karijere: Gotovo je neprepoznatljiva na ovim fotografijama

Foto: Instagram
1/12
29.11.2020.
u 14:00

Maja Šuput počastila je obožavatelje fotografijama s početka karijere na kojima ne izgleda ni približno kao danas.

Kako bi razveselila obožavatelje u ovim teškim vremenima Maja Šuput odlučila je prokopati stare albume i pratitelje počastiti fotografijama s početka karijere. Iako je danas jedna od najpopularnijih domaćih izvođačica koja plijeni svojom pojavom prije dvadesetak godina izgledala je sasvim drugačije. Potvrđuju to i fotografije koje je sama objavila na svom Insta Storyju prisjetivši se davnih dana s dragim kolegama.

Jedna od fotografija je ona stara 15 godina na kojoj pozira s najboljim prijateljem Markom Grubnićem, a ni Maja ni Marko nisu sjena onome kako danas izgledaju. - Vrijeme je za malo zabave iz mog stožera - poručila je Šuput uz fotografiju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Promjena ove buduće majke ne očituje se samo u stilu koji je pratio tadašnju modu već i u izgledu koji je sasvim drugačiji. Kratku plavu kosu zamijenila je dužom, a podvrgnula se Maja i nekim estetskim zahvatima. U setu fotografija našle su se i one s plesačem Ištvanom Vargom koji joj je bio partner u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U staroj arhivi pronašla je i fotografije sa Željkom Bebekom, Joletom s kojim je 'uvijek zadnja išla kući', Goranom Karanom, ali i legendarnim voditeljem "Muzičkog tobogana" Minjom Subotom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije