Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupila lajkove

Maja Šuput pozirala u skupocjenom Mercedesu, iznenadila neočekivanim izdanjem

Foto: Instagram
1/10
02.06.2020.
u 14:17

Za fotografiju na kojoj pozira u sakou i šilterici dobila je preko 15.000 lajkova u 24 sata. osim skupocjenog Mercedesa, u prvom planu su i veliki zlatni sat, te vjenčano prstenje, ali i narukvica na desnoj ruci.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila novu fotografiju na kojoj pozira u svom skupocjenom Mercedesu. Za fotografiju na kojoj pozira u sakou, kožnatim hlačama i šilterici dobila je preko 15.000 lajkova u 24 sata. osim skupocjenog Mercedesa, u prvom planu su i veliki zlatni sat, te vjenčano prstenje, ali i narukvica na desnoj ruci.

Osim lajkova, dobila je i veliki broj pozitivnih komentara. 

"Svi znamo da super pjevaš, ali izgleda i da si super vozačica. Uživaj u ručku", "Tenisice ti super stoje", "Super izgledaš", "Dobar Mercedes", pisali su joj.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Šuput nije krila oduševljene nakon ublažavanja mjere protiv koronavirusa, koje su joj ponovno dopustile nastupe na vjenčanjima.

Kraljica svadbi, kako je zovu, progovorila je toj vijesti na Instagramu.

"Nitko sretniji od mene jer su opet dopuštena vjenčanja s pravom feštom. E sad tko će od vas biti zadovoljan sa 100 gostiju unutra, 300 vani i tko je sve morao dugo planiranu svadbu prebaciti na drugi termin, to je druga priča...Tko će od prebačenih sad vraćati natrag termin? Kreće novo planiranje , malo svježeg stresa i uzbuđenja svakako. Što vi kazete na sve ovo?", napisala je Maja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije