Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO SESTRE

Maja Šuput pokazala lijepu mamu, fanovi je usporedili sa slavnom glumicom

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/9
11.01.2021.
u 10:28

"Nedjeljom kod mame na ručku, plus obavezno fotkanje jer mama hoće trudnicu u svim fazama na slikama", napisala je pokraj fotografije s mamom ispod koje su se zaredali brojni pozitivni komentari.

Maja Šuput proteklog je vikenda bila na poslovnom putu u Firenci, a po povratku je sa suprugom Nenadom otišla na tradicionalni nedjeljni ručak kod mame Danice. 

"Nedjeljom kod mame na ručku, plus obavezno fotkanje jer mama hoće trudnicu u svim fazama na slikama", napisala je pokraj fotografije s mamom ispod koje su se zaredali brojni pozitivni komentari.

Foto: Instagram screenshot

"Wooow, kao sestre. Mama izgleda kao prava bomba. Prekrasne ste", napisala je jedna pratiteljica, dok je druga dodala kako mama podsjeća na slavnu glumicu Heather Locklear. Fanovima je u oko upala i Majina fotografija s početka karijere, koju njena mama drži uokvirenu na zidu. 

Maja je danas objavila i fotografiju s posljednjeg putovanja sa suprugom Nenadom. Iz zagrebačke zime pobjegli su u toplije krajeve, odnosno u Dubai.

Foto: Instagram screenshot

 

"Početkom prošlog mjeseca (dakle prije Božića i punoooo prije potresa) otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne insta pratitelje za ovaj plus size beach body  i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku, vodim vas na virtualno putovanje. Jutra počinju s plažom, gdje kroz laganih 28°C puše blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac koji priča pišonji kako je brzo s nama. Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjeti sad nakon mjesec dana", napisala je pjevačica.

lnače, Maja je nedavno u intervjuu za Večernji list otkrila kako trudnoću podnosi odlično. – Trudnoća napreduje fenomenalno, samo da tako ostane. Nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa, osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno. Sva moja garderoba je XS, a sad se baš lijepo vidi trbuščić, ušli smo u peti mjesec i sad ili po novu garderobu ili ću nabaviti još šire haljine, s obzirom na to da u hlače više ne stanem.

Ako beba bude ovako dobra do kraja, onda će možda biti takva i kad se rodi, na Nenada, jer sigurna sam da je on bio mirnije dijete nego ja. Ja sam stvarno bila, tako mi bar kažu, baš pravi mali vrag. Vragolasti Denis u ženskom obliku – rekla nam je nedavno Maja.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
10:42 11.01.2021.

Sjaši više!

Avatar mikioni
mikioni
10:46 11.01.2021.

Zivot bi mi bio upropasten da nisam procitao ovu vijest.

DU
Deleted user
10:44 11.01.2021.

Pokažite nam jednu pored druge bez žbuke i Photoshopa pa da onda mi sami procijenimo jesu li kao sestre, ili kao baka i prabaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije