Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže beba

Maja Šuput pokazala kako vježba u trudnoći: 'Da mi je ovo netko rekao prije par mjeseci...'

Foto: Instagram
1/13
17.10.2020.
u 12:13

Maja ne krije koliko uživa u trudnoći i koliko se neopisivo raduje novom poglavlju života koje je pred njom i njezinim suprugom Nenadom Tatarinovom, a koliko joj trudnoća dobro stoji pokazala je i na najnovijim fotografijama na kojima pozira u fitness centru u rozom sportskom kompletiću.

Prije desetak dana Maja Šuput s obožavateljima je podijelila najsretniju vijest i otkrila da u njezinu malenu obitelj uskoro stiže još jedan član. Maja ne krije koliko uživa u trudnoći i koliko se neopisivo raduje novom poglavlju života koje je pred njom i njezinim suprugom Nenadom Tatarinovom, a koliko joj trudnoća dobro stoji pokazala je i na najnovijim fotografijama na kojima pozira u fitness centru u rozom sportskom kompletiću koji naglašava njezin zaobljeni trbuščić. Vježbanje u teretani Maja je u trudnoći zamijenila trudničkim pilatesom.

1/15

- Da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću ići na trudnički pilates rekla bi da je lud ... Uglavnom, gym sam zamijenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod stručnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da idem 3 x tjedno, a uvijek sam mislila da je pilates dosadan. Cilj - zdrava trudnoća i brzi oporavak nakon poroda - napisala je Maja koja je trenutno u 16. tjednu trudnoće.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, pjevačica je trudnoću obznanila putem društvenih mreža uz nekoliko preslatkih fotografija na kojoj pozira s Nenadom. "Iznenađenjeeeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir", započela je Maja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Malo je reći da smo oboje u '7. nebu' i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck", poručila je Maja koja je istaknula trudnički trbuščić u pripijenoj bijeloj haljini.

Da se želi ostvariti u majčinskoj ulozi 41-godišnja pjevačica nikada nije krila, no time se nikada nisu opterećivali. - Kad Bog da – dat će. I Nenad i ja jedva je čekamo i želimo, ali nismo od onih ljudi koji dijete žele pošto-poto. Sada imam toliko projekata da i ne stignem napraviti dijete, no možda nam to uspije na medenom mjesecu. Bilo bi prekrasno dobiti dijete bez ikakva grča - kazala nam je Maja u intervjuu koji je dala u rujnu prošle godine. Otkrila je tada kako nema ništa ni protiv posvojenja. – S obzirom na to da je liječnik rekao da ni suprug ni ja nemamo nikakvih zapreka za začeće prirodnim putem, pokušat ćemo prirodnim putem. Ali ako me pitate konkretno što mislim o tome, apsolutno sam za to i mislim da je to plemenit čin. Posvojeno dijete gledate kao svoje i to je jedna od opcija koju uvijek pozdravljam - naglasila je tada Maja koja će se zasigurno i u majčinskoj ulozi snaći jednako dobro kao i na pozornici.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 4

GO
Gorann
13:29 17.10.2020.

Svaki dan transvestit s kilom pudera iskače iz paštete.

GI
Gips
13:11 17.10.2020.

Pojest će nas s tim svojim djetetom, kao da je ona jedina ikad zatrudnila. Nitko nezna o tome ništa osim nje

ŠU
Šugaman
13:05 17.10.2020.

A gdje su maske u teretani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije