Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj

Maja Šuput otvoreno o dolasku prinove i novim planovima

Foto: Instagram
1/8
10.09.2019.
u 08:25

Pjevačicu ćemo uskoro gledati u žiriju showa "Supertalent", a izdaje i dječji album za koji kaže da je savršenstvo.

Tempo radnog ljeta za pjevačicu Maju Šuput nastavlja se, pa ćemo je tako opet uskoro gledati u showu Nove TV "Supertalenta", uskoro izdaje dječji album  albuma,  a novost je da je Maja ima od nedavno i kolač sa svojim imenom.

U razgovoru za In Magazin govorila je i o majčinstvu, i na pitanje kada prinova stiže u obitelj otvoreno priznala:

- Pa normalno, kao i svi koji rade na djeci, nije to sad u kalendaru, nije ta varijanta nego opušteno. Kad si friško u braku to radiš normalno. O dječjem albumu koji će uskoro izdati kaže da je savršenstvo i da će oni koji nemaju djecu zbog ovog albuma poželjeti da je imaju.

Maja je poznata kao veliki gurman pa kreiranje vlastitog kolača nimalo ne čudi, ali mnoge, pa i njenog supruga, iznenađuje koliko Maja može  pojesti te i dalje imati tako fit liniju.

- Ja ne znam kak ja nisam prase, ljudi ja toliko jedem. Znaš, kad meni muž kaže kako toliko jedeš, kako je moguće da toliko jedeš i da tako izgledaš.  Moraš ići na moje koncerte, skakat, pa malo se živcirati zbog posla i tako se to potroši. A idem i u teretanu kad stignem - kaže pjevačica. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Sokol
Sokol
09:15 10.09.2019.

Od kada Maja ima ovakve dude

Avatar Mirko_Kovacevic
Mirko_Kovacevic
15:20 10.09.2019.

znači Maja Šuput skače po kurcu... koda je to nešto novo hahaha

Avatar Niškorist
Niškorist
10:09 10.09.2019.

Vjest od državnog značaja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije