Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatke muke

Šuput otkrila da se ne može odlučiti između tri imena, pozvala je sve da joj daju ideje

Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Foto: Instagram
1/8
25.02.2021.
u 13:33

Hana Hadžiavdagić-Tabaković predložila joj je njoj najljepše muško ime: Filip

Maja Šuput broji sitno do poroda, a o svakom napretku u trudnoći ponosno izvješćuje svoje pratitelje. Sada je s pratiteljima otvorila temu imena za svog sina, a otkrila je i da se ne može odlučiti između tri izbora. 

"Suzila sam izbor imena na samo 3. Napredujemo... Slobodno pucajte prijedloge...", napisala je uz fotografiju iz dječje sobe koju je nedavno opremila za mališana.

Foto: FIBA/Screenshot

Pratitelji su se ubrzo počeli javljati s prijedlozima: "Noel, Liam, Lukas, Nikolas...", "Mauro", "Noa, Ian...", "David", "Bruno", pisali su pratitelji, a Hana Hadžiavdagić-Tabaković joj je predložila njoj najljepše muško ime: Filip.

Podsjetimo, pjevačica je ranije rekla da će joj sin imati strano ime. 

"Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'" rekla je tada.

Ključne riječi

Komentara 71

Avatar Grunf
Grunf
14:06 25.02.2021.

kako se moze dvoumiti izmedu 3 imena?

US
Usputni
15:07 25.02.2021.

Neka se zove Plastivoje, a ako ce biti zensko, onda Plasticarka.

Avatar rubinet
rubinet
15:20 25.02.2021.

Nek se zove Biftek . Prezime Tatarinov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije