Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema svirki

Maja Šuput o situaciji s koronavirusom: Barem neka korist od situacije

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/5
13.03.2020.
u 20:15

Iako su joj svi nastupi i gaže otkazani pjevačica je pronašla i neku dobru stranu cijele ove situacije

Vikendi su u kalendaru Maje Šuput rezervirani za nastupe i gaže na vjenčanjima, ali s obzirom na situaciju s koronavirusom zbog koje su sva događanja do daljnjega odgođena i pjevačica i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" prilagodila se ovoj situaciji. Svi nastupi su joj odgođeni i nakon dugo vremena Maja će vikend provesti kod kuće sa suprugom Nenadom Tatarinovim, a zbog
preporuke da se ni ne putuje ako to nije nužno, ostat će kod kuće.

- Petak je, ja namontirana a ne idem na svirku, ne idem na put. Idem biti supruga, vikendom to inače nisam u fizičkom smislu, nikad me nema kući. Barem neka korist od situacije. Obitelj i samo ljubav - napisala je pjevačica na svom Instagram profilu. Maja je bila među prvim izvođačima u Hrvatskoj koja je odlučila odgoditi koncert iz opreza zbog situacije s koronavirusom i 28. veljače zajedno s organizatorima koncerta koji se trebao održati sutra u Novom Marofu odlučila je kako je iz sigurnosnih razloga najbolje otkazati koncert.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
- Znala sam da će se dogoditi, ali baš tako brzo... Obzirom na širenje virusa, panike i naravno zbog sigurnosnih razloga otkazuju se događanja koja okupljaju velik broj ljudi. Eto tako se i moj koncert koji se trebao održati 14.03. u  Sportskoj dvorani Novi Marof danas službeno otkazao jer se smatra skupom visokog rizika obzirom na broj ljudi. I sad mi je samo jasno da je ovo početak i da će otkazivanja biti puno. Nadam se da će se sve brzo vratiti u normalu jer me priznajem ovo sve malo plaši. - napisala je tada Maja. 

Maja Šuput
1/11

Podsjećamo kako je Stožer nacionalne zaštite izdao preporuku da se do daljnjega odgode sve skupove i organizirana okupljanja 
na kojima sudjeluje više od 100 ljudi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
22:19 13.03.2020.

Kud gore situacije od tebe! Hvala Bogu na koroni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije