Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baby boom 2020.

Maja renovira stan zbog bebe, a prinovi se vesele i naša bivša manekenka i 14 godina mlađi nogometaš

Foto: Instagram
1/9
Autori: Mia Buva, Petra Vuka
01.01.2021.
u 10:03

Brojni domaći parovi ove su godine obznanili da u njihovu obitelj uskoro stiže prinova, a ima i onih kojima je ova 'nesnosna 2020. godina' išla na ruku jer su upravo zahvaljujući karanteni i lockdownu mnogi poznati roditelji mogli biti uz svoje bebe.

Godina iza nas za većinu je bila najizazovnija do sada. Borba protiv koronavirusa rezultirala je povlačenjem u domove i karantenom, a izolacija je, kako se čini, učinila svoje.

Brojni domaći parovi ove su godine obznanili da u njihovu obitelj uskoro stiže prinova, a ima i onih kojima je ova 'nesnosna 2020. godina' išla na ruku jer su upravo zahvaljujući karanteni i lockdownu mnogi poznati roditelji mogli biti uz svoje bebe i pratiti njihov napredak iz dana u dan. Jedan od njih je i nogometaš Vedran Ćorluka kojem je početkom godine supruga Franka Batelić na svijet donijela sina Viktora. Karantenu je Franka provela u rodnoj Istri sa svojom obitelji, a dok joj suprug nije stigao iz Moskve pomoć oko brige za Viktora pružao joj je mlađi brat Nikola s kojim je tijekom izolacije u obiteljskoj kući u Rapcu snimila duet pod nazivom ‘Nedodirljivi’.

Hvalila je Franka Nikolu, ali i svog supruga za kojeg kaže da je odličan otac. – Nisam ni sumnjala da će se on snaći, ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču – kazala je nedavno Franka za IN magazin koja, kada je riječ o glazbi, ne gubi vrijeme pa je nedugo poroda toga počela raditi i na novim pjesmama.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ovaj neizvjesna godina zbog prinove u obitelji ipak će ostati u lijepom sjećanju Nikoli Bosilju, osnivaču i lideru benda Mejaši, koji je prije četiri mjeseca prvi put postao otac. Njegova partnerica Anja na svijet je donijela njihovo prvo dijete, kći Laru, koja je odmah postala centar njihova svemira.

– Pandemija mi je na neki način išla na ruku jer sam uspio biti u rodilištu kad se rodila Lara i mogu provoditi vrijeme s njom dok raste. Mislim da su ovo najvrjedniji trenuci u životu i zaista ne znam kako bi to bilo da smo svirali dva-tri koncerta tjedno – kaže Nikola koji se još navikava na očinsku ulogu.  – Još se navikavam na buđenje noću, ali nije problem pošto mi je u opisu posla noćna šihta pa smo sad nas dvoje noćne ptičice – govori nam Nikola i dodaje kako je njegova buduća supruga preuzela veliku ulogu na sebe, pogotovo prvih tjedana. – Moram priznati da sam skoro mjesec dana kasnio s prematanjem pelena i presvlačenjem jer sam se bojao primiti je u ruke, ali sad tata ima sve pod kontrolom. Cijelo vrijeme mislio sam da ću lukavo bježati od pelena, ali kad je došlo vrijeme za to i kad shvatiš da je to tvoje dijete, zaista se nešto okrene u glavi i postane normalno. Bočice radim već s jednom rukom, a mjerice mogu pogoditi po sluhu – ističe Nikola koji se veseli svakom novom napretku njegove mezimice.

Foto: Instagram screenshot

Prinova je ove godine stigla i u obitelj RTL-ove voditeljice Marijane Batinić koja je sredinom rujna na svijet donijela svoju drugu kćer, malenu Rozu kojom se odmah pohvalila na društvenim mrežama. "Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala. Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla", poručila je voditeljica koja je zbog porodiljnog dopusta voditeljsku palicu pete sezone showa 'Život na vagi' prepustila Sanji Žuljević koja je kandidate bodrila na putu prema skidanju kilograma i ostvarenju svojih snova. Veliku pomoć u prvim danima Marijani su pružili suprug Matej Pašalić, ali i njihova starija kći, 5-godišnja Ena.

Foto: Instagram screenshot

Roda je pokucala na vrata i glumcu Marku Cindriću koji je nakon 17 ljubavi s partnericom Reom Brčić dobio sina kojem su nadjenuli neobično ime - Pino. Koliko mu je njegov dolazak promijenio život dalo se naslutiti i iz emotivne objave kojom je Marko s javnosti podijelio sretnu vijest. - Razbio si mi ego u nepovrat i ostavio malo prostora da žalim za prošlim životom. Iscijedio si ga iz mene i otpustio kroz sifon bitnoga. Pokušao sam kliznuti kao kap skočila s rajngle po keramičkoj ploči i ispario između redova. Na trenutke progutao sam jecaje svega sad i izgubio dječačke ovisnosti u tvom zagrljaju. Kada ugasi se rasvjeta i voda iz radijatora otputuje tjeraš me da učim novi jezik. Tvoj jezik. Jezik jednostavnosti obavijen velom straha. Straha kakvoga do sad nisam poznavao. Grlim te i ljubim u jedinom novom normalnom kojeg vrijedi Živjeti - poručio je koncem listopada Cindrić.

Foto: Instagram screenshot

Posljednji u klubu novopečenih roditelja našli su se glumac Jan Kerekeš i njegova supruga Vika koji su prinovu dočekali krajem studenog. Ponosan otac tada je mnoge raznježio dirljivom objavom koju je posvetio najvažnijim ženama u životu - supruzi i kćeri. - U vrijeme kad se ne smijemo držati za ruke, zagrliti se, poljubiti. U vrijeme kad se bojimo disati, živjeti. U vrijeme kad se prividno zdravi ljudi smiju bolesnima i raduju tuđoj nesreći, tuđoj boli. U vrijeme kad svatko može vrijeđati svakoga, pljuvati i ranjavati, a istovremeno se skrivati iza lažnog imena jer svoje nema, niti je ikad imao. U vrijeme kad pucaju srca koja više nikad nećemo moći spojiti, jer ne znamo od kuda početi. U vrijeme kad ne možemo biti jedni uz druge jer je to protuzakonito. Upravo u to vrijeme, moja ljubav je na svijet donijela božanstvenu malu djevojčicu Unu. Moja ljubav je rodila novu ljubav. Još veću nego što sam mislio da moguće. Spasila me. Promijenila me u trenutku. Zauvijek. Ljubavi moja, zahvalan sam ti i bit ću ti zahvalan do kraja života. Unu još ne poznajem. Upoznat ću ju za nekoliko dana. Ne znam što ću tada osjećati, ali ono što znam je da nema toga što će me zaustaviti da vas zagrlim i poljubim. Volim vas - poručio je Kerekeš u objavu koja je oduševila tisuće njegovih pratitelja.

Foto: Instagram screenshot

I dok su oni svoje prinove dočekali, neki dan kada će njihov nasljednik stići na svijet očekuju s nestrpljenjem. Trenutno najpopularnija domaća trudnica definitivno je pjevačica Maja Šuput koja sa suprugom Nenadom Tatarinovom čeka sina za čiji se dolazak užurbano pripremaju. - Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje - kazala je Maja nedavno u intervjuu za Večernji list.

Foto: Instagram screenshot

S jednakim osjećajem neopisive sreće i bezuvjetne ljubavi uskoro će se po prvi puta susresti i glumac Lujo Kunčević koji bebu čeka s manekenkom Sarom Spinčić, a dječji plač ponovno će se začuti i u domu bivše manekenke Iris Rajčić i 14 godina mlađeg nogometaša Marka Livaje koji će nakon kćeri Elizabet uskoro postati i roditelji jednog dječaka.

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Majda
Majda
11:08 01.01.2021.

Bivša manekenka?O Bože uzmi me...

PV
prcko.vita
10:42 01.01.2021.

sve je to lijepo ali praviti djecu zbog toga što je karantena pa eto, nemamo dugog posla, to i nije baš na pohvalu. pogotovo ovi bogatiji trebali su ranije još krenuti sa pravljenjem dijece. Treba nam što više djece, jer djeco, i djeca vaše djece će da otplaćuju dugove koje su ovi naši političari sada napravili.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:22 01.01.2021.

a što to ovaj napaćeni narod briga što će ova "poduzetnica", i te šatro "manekenke" roditi? Što ja imam od toga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije