Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOPEČENI RODITELJI

Maja objavila prvi photosession sa sinom i otkrila neobično ime prinove

Foto: Instagram screenshot
1/11
27.03.2021.
u 10:33

Podsjetimo, pjevačica je rodila sina carskim rezom 17. ožujka u Petrovoj bolnici.

Pjevačica Maja Šuput (41) i suprug Nenad Tatarinov (37) nedavno su postali roditelji malenog dječaka. Prije nego što je Maja rodila kazala je da maleni neće imati domaće tradicionalno ime, a sada je konačno došao na red da javnost dozna o kojem imenu se radi.

- Bok ekipa, konačno da se i ja javim... - započela je pjevačica dugačku objavu.

-  Nakon što ste mjesecima , htjeli to ili ne , čitali o meni apsolutno sve ( ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici - napisala je Maja u objavi iz perspektive svog novorođenca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit ce da su bas jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega sto me čeka a sudeći po vašoj pozitivi bit ce puno tuluma i veselja u budućnosti. Jos jednom hvala za ljubav , voli vas Bloom - završila je Maja objavu.

Maja i Nenad ne kriju koliko uživaju kao novopečeni roditelji pa redovito objaljuju fotografije s malenim.

- Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku - napisala je Maja nedavnom, a novom fotografijom još je jednom potvrdila koliku je radost sin unio u njezin i Nenadov život. Sina je carskim rezom rodila 17. ožujka u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i dugačak je 48 centimetara. Na početku trudnoće je bila uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila. 

- Sada sam turbo sretna ali tri dana mi je trebalo u glavi da procesuiram da ću morati kupovati bagere, a Nenad je cijelo vrijeme prije togs govorio da ću roditi curicu. Ali sad sam spremna na barabu. - rekla je Maja prije par mjeseci, a uoči samog poroda u intervju za IN Magazin rekla je kako je potpuno spremna za ulogu mame.  -Veselim se i u jednoj sam zreloj fazi da ne mogu biti spremnija, s ovim godinama mislim da me ništa neće iznenaditi. - izjavila je Maja. 

Natali Dizdar na dodjeli Večernjakove ruže otkrila što joj nedostaje u životu najviše

Komentara 60

Avatar rubinet
rubinet
10:55 27.03.2021.

Malo sam razočaran . Očekivao sam WD 40 .

Avatar Osvetnik..Ernesta..Fulira
Osvetnik..Ernesta..Fulira
11:06 27.03.2021.

Ova fotka sve govori... mali kad je cuo svoje ime ostao je u soku i nevjerici...

NE
Nemanampomoći
11:47 27.03.2021.

Procvjetao, ako bude gay bit ce jako sretan. Ako bude hetero, pitat ce se koji je k mojim roditeljima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije