Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Maja Lena Lopatny pozirala u badiću, a fotku je odmah komentirala i njena mama, Mia Begović

Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
26.07.2021.
u 22:30

Lijepa kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja, ovaj put je objavila par fotografija na kojima je u kupaćem kostimu, te je kosu splela u dvije pletenice.

Posljednjih dana Maja Lena Lopatny aktivnija je na svojim društvenim mrežama i svaka njezina nova fotografija oduševljava njezine pratitelje. Lijepa kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja, ovaj put je objavila par fotografija na kojima je u kupaćem kostimu, te je kosu splela u dvije pletenice.

 

Maja definitivno uživa na odmoru, a to su primijetili i njezini pratitelji koji su joj pisali brojne pozitivne komentare. 

"Ma što reći, predivna", "Prekrasna", "Ljepotica", "Dama", samo su neki od njih.

Ispod fotke javila joj se i mama Mia koja je napisala:  "Sunce moje krasno".

Inače, Maja je završila studij novinarstva i kratko vrijeme se bavila novinarstvom i onda je prešla u PR i menadžment vode i postala je PR i event menadžerica HTP Korčule zbog čega joj je ovaj otok postao drugi dom.

Otkako se počela baviti ovim poslom povukla se s društvenih mreža i jedan od zadnjih intervjua dala je prije tri godine kada je govorila o svom novom poslu: - Spletom okolnosti pružila mi se jedinstvena prilika za rad u turizmu. U trenutačnoj situaciji za boljitak naše zemlje turizam vidim kao jednu od rijetkih perspektivnih gospodarskih djelatnosti koje zaista se razvijaju u dobrome smjeru - izjavila je tada. 

VIDEO Sutra u Premiumu Večernjeg lista pogledajte dokumentarac 'Whitney: Biti svoja'

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
23:00 26.07.2021.

brzo će nju mama dat u promet....

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:50 27.07.2021.

Kći vaterpoliste i mame glumice!? Što je to važno? Zamislite kakvu bi medijsku pozornost dobila da je kći od tate nogometaša i mame s dva razreda osnovne, koja čisti nogometne prostore?

Avatar IvanR
IvanR
05:37 27.07.2021.

Izgleda 10 godina starije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije