Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka crna haljinica

Maja Lena Lopatny javila se nakon duljeg izbivanja i oduševila izdanjem: 'Prkosna i ponosna'

Foto: Instagram
1/8
13.04.2021.
u 08:00

Iako je tijekom studiranja na Fakultetu političkih znanosti radila u medijima, njezine su se ambicije promijenile, stoga je odabrala rad u turizmu pa se preselila na Korčulu i posvetila karijeri.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović (58), Maja Lena Lopatny (30) obradovala je svoje pratitelje na Instagramu novom objavom nakon što se dulje vrijeme nije javila. Maja ne objavljuje često na društvenim mrežama, ali ovaj put je pratitelje opčinila izdanjem u kratkoj crnoj haljinici i šarenim sandalama s visokom potpeticom.

"Zanosna, svoja, prkosna i ponosna", "Predivna moja", "Najzgodnija", "Wow", "Ljepotica", pisali su joj oduševljeni pratitelji. 

Foto: Instagram screenshot

Kao i uvijek, nisu izostale ni usporedbe i s njezinom majkom, s kojom dijeli i sličan modni stil. 

Iako je tijekom studiranja na Fakultetu političkih znanosti radila u medijima, njezine su se ambicije promijenile, stoga je odabrala rad u turizmu pa se preselila na Korčulu i posvetila karijeri. 

I dok je prije punila medijske stupce svojim privatnim životom, otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu resorta, Maja se povukla iz javnosti te sve rjeđe objavljuje i na društvenim mrežama.

VIDEO>> Bruno Petković došao po sina u rodilište pa fotoreporteru pokazao srednji prst!

 

Komentara 2

KA
Kakodane
09:36 13.04.2021.

Da, ali koja je od njih tri?

Avatar Boycie1
Boycie1
10:28 13.04.2021.

Izuzetno lijepa žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije