Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA 138.6 KG

Maja iz ŽNV pozirala na plaži, pratitelji je nagovaraju da uđe u more

Foto: Instagram
1/8
13.01.2021.
u 13:10

Bivša kandidatkinja pete sezone "Života na vagi" Maja Milan objavila je fotografiju s plaže.

U hladnim siječanjskim danima s nostalgijom se prisjećamo toplijih vremena. Neki, poput bivše kandidatkinje showa "Život na vagi" Maje Milan, idu toliko daleko da na Instagramu objavljuju fotografije s plaže. Maja je svoju snimila u listopadu u Splitu.

"I tako to u našen Splitu, druga polovica 10. miseca", napisala je Maja ispod fotografije nakon koje su uslijedili komplimenti, ali i izazovi. Kolegica iz showa Ljubinka Pejaković poručila joj je: "Majo, ako sutra ne uđeš u more...", napisala joj je i pritom mislila na svoje zimsko kupanje koje je odradila za Novu godinu. 

"Ljubo, za taj pothvat ipak tribaš biti malo hrabriji", odvratila je Maja.

Foto: Instagram screenshot

Naime, Maja je u "Život na vagi" ušla sa 138.6 kilograma, a na finalnom vaganju brojila je 97.2. Izgubila je ukupno 41.4 kilograma.  U nedavnim pitanjima koje su joj postavili fanovi na Instagramu, otkrila je da ipak dio kilograma nakon izlaska iz showa vratila.

"Pa sad nakon blagdana sam nabacila par kila, ali sad idemo dalje. Nakon finala nisam izgubila kilograme, dobila sam ih", kaže Maja dodajući da sada jede povrće, žitarice i jogurte te da joj je veliki izazov bio uspostaviti novu prehranu. "Bilo je teško i dalje je teško. Težak je to put. Ipak se radi o mijenjanju životnog stila", pojašnjava ona, a onda su je upitali brine li je višak kože. 

"Brine me, pogotovo na trbuhu, ali uz trening se može mnogo napraviti pa ćemo vidjeti hoće li biti potreban zahvat", kazala je Maja koja je otkrila da se bila prijavila i u 3. sezonu showa, a kad su je zvali na sudjelovanje, nije bila spremna.

 

Ključne riječi

Komentara 3

TE
texas
13:55 13.01.2021.

Zgodna je :)

PU
paul-umpe
13:48 13.01.2021.

Moj susjed Štef ima bika u štali isto ovako probusenog nosa i dal mu je uho tetovirat ako ga ukradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije