Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJA BAJAMIĆ

U ovom showu želim napredovati kao umjetnica

20.03.2018.
u 08:56

Mlada pjevačica priznaje da se puno toga odrekla zbog sudjelovanja u showu, a svoje nastupe i glazbenu karijeru stavila je na stranu

Kandidati su dali sve od sebe u prvoj epizodi nove sezone emisije “Tvoje lice zvuči poznato”. Impresionirali su žiri i publiku, a pobjedu je odnijela Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocijenjena kao najbolja transformacija prve epizode. Maja je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju, a pjesmom “Think” osvojila je i svoje kolege natjecatelje i žiri.

Masku radili sedam sati

– Pripreme su bile lude i nezaboravne! Bile su to svakodnevne pjevačke, plesne i scenske probe. Prava ludnica! – prisjetila se Maja proba.

Iako je presretna zbog konačnog ishoda, pjevačica otkriva da su joj tijekom transformacije određene stvari predstavljale izazov.

– Neki momenti kod vokalnog dijela zbog visine su mi predstavljali problem. Morala sam na tome poraditi jer sam prilikom samog početka showa bila jako umorna od prethodnih gaža. Bila sam fizički jako umorna kada sam tek krenula pa mi je upravo to predstavljalo najveći izazov. Kostim je bio dodatan izazov. Maska je bila jako teška i prekrivala mi je usnu šupljinu i oči. Kod pjevanja su važne mimike i geste, a bilo je teško to kontrolirati ispod maske. Izrada same maske trajala je šest do sedam sati tijekom kojih sam morala biti potpuno mirna. Na kraju se sve isplatilo – rekla je Maja koja priznaje da je dugo priželjkivala sudjelovanje u “Tvoje lice zvuči poznato”.

Mijenjala cijeli bioritam

– Priželjkivala sam sudjelovanje u ovom showu, ali ne tada! Bila sam strašno umorna i mislila sam da neću moći. Za sve postoji razlog pa tako i za moje sudjelovanje u ovoj sezoni. Morala sam promijeniti cijeli bioritam – otići na spavanje na vrijeme da bih se mogla rano ustati na probe i odmoriti glasnice. Morala sam svoje nastupe i glazbenu karijeru staviti sa strane i početi živjeti drukčiji život. Dosta toga sam se odrekla zbog ovog showa.

Kaže da joj je cilj iz emisije u emisiju pobijediti samu sebe.

– Imam puno povjerenja u svoje vokalne i scenske sposobnosti i, bez lažne skromnosti, vjerujem da ću pokazati sve što znam i mogu. Poanta showa je izaći iz zone sigurnosti i ja kroz njega želim napredovati kao umjetnica – zaključila je Maja.

Komentara 3

Avatar Grunf
Grunf
11:41 20.03.2018.

cura koja silno želi biti dama a u biti je seljančica upitnih jezičnih sposobnosti. Vjerojatno smatra da je njen govor nekome simpatičan,ali uz njezinu osobnost i govor tijela taj govor je sve samo ne simpatičan. Neki je zovu velikom zvijezdom,a nije ni zvjezdana prašina. Može li mi netko reći što ona pjeva? Koji je njen uspjeh?

MA
mare0801
10:57 20.03.2018.

Maja Bajamić je vjerujem nečiji projekt i dotičnom menadžeru skidam kapu.Djevojka koja odlično pjeva,ali nema nikakvu karijeru,postala je sveprisutna.Svi je znaju,a nitko nema pojma ni što pjeva,ni gdje nastupa.I još cura kaže;"Morala sam se masu toga odreći radi ove emisije".Pati joj karijera. Meni osobno nesimpatična,nametljive vlajske osobnosti.

Avatar mrTrobec
mrTrobec
13:37 20.03.2018.

nekome daje da ju promovira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije